O minicama i dekolteima

Vanna progovorila o ''trashu'' na estradi: ''Dođu neki loši periodi, ali moja djeca se mene neće sramiti''

Vanna (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Vanna (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) +0 Vanna (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Galerija

Vanna je jasno kazala što misli o dekolteima i minicama na estradi.

Vanna je jedan od najboljih vokala na domaćoj sceni. Iza sebe ima uspona i padova, kao i svatko tko je pod svjetlima reflektora, no uvijek je ostala dosljedna sebi i svojim principima.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP - 8 jeste li vidjeli ovaj video? Još svi pričaju o zubima koji su Miji Negovetić ispali dok je pjevala, javila joj se čak i Vanna zbog viđenih prizora!

Ovih je dana boravila u Sarajevu, gdje je nastupala, pa je dala i brojne intervjue za tamošnje medije. Prisjetila se i razdoblja grupe E.T.

Vanna (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Vanna (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL)

"Prva pjesma nam je postala megahit i zaista je bilo super. Međutim, problemi nikoga ne zaobiđu, pa tako ni mene. Uvijek vas nešto dotakne, dođu neki loši periodi, manjak samopouzdanja, pa nekoliko godina provedete razmišljajući o tome kako je moguće da su ljudima važniji dekoltei i mini suknjice od dobre glazbe. Onda čekate da to prođe, pa opet dođu dobri trenuci", kazala je Vanna za Klix.ba.

Vanna (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Vanna (FOTO: Robert Anic/PIXSELL)

Ipak, uvijek će biti zadovoljna upravo zbog toga što nikada nije posustala.

"Svojoj djeci uvijek kažem: 'Vas dvoje se mene nikad ne morate sramiti, jer vam nitko nikad neće reći da vam je mama trash, da radi trash za lovu, da nije vjerodostojna ili da joj neko drugi radi sve sa strane'", otkrila je pjevačica.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene