Vanja Modrić je utakmicu Hrvatske i Španjolske u Kopenhagenu pratila u društvu djece i Lukinih roditelja.

Galerija


Kapetan naših Vatrenih, Luka Modrić, imao je veliku podršku s tribina na utakmici Hrvatske protiv Španjolske.

Vezani članci Vanja Modrić Inače samozatajna Vanja Modrić, na tribinama se ne suzdržava, a ovako je navijala za Luku dok još nisu bili u braku Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Romantični Modrić obilježio godišnjicu braka sa suprugom Vanjom, i nakon 11 godina izgledaju zaljubljeno kao prvog dana

Njegova supruga Vanja, koja ga vjerno bodri od početka karijere, na stadion u Kopenhagenu sa sobom je povela njihovo troje djece, kćeri Emu, Sofiju i sina Ivana te Lukine roditelje Radojku i Stipu.

Svi su nosili dresove s brojem 10 te su zdušno navijali do samog kraja utakmice koja je, nažalost, završila ispadanjem Hrvatske s Europskog nogometnog prvenstva.

Inače, Vanja i Luka upoznali su se kada je on imao samo 19 godina, a ona 25 i nakon šest mjeseci već su započeli zajednički život.

Vjenčali su se u svibnju 2010. pred matičarem nakon što su saznali da će dobiti svoje prvo dijete i to proslavili intimnim slavljem u zagrebačkom restoranu, a ubrzo su dobili sina Ivana.

U lipnju 2011. imali su i crkveno vjenčanje, a nju je do oltara u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu dopratio Zdravko Mamić. Mladenci i njihovi gosti zatim su slavili u hotelu Westin i pjevali su im Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade. Na svadbu su došla mnoga poznata lica, među kojima su bili Vedran Ćorluka, Slaven Bilić, Stipe Pletikosa i Tatjana Jurić.

Luka i Vanja skupa odlučuju i o njegovoj karijeri, a nogometaš često supruzi posvećuje romantične objave na Instagramu. Supružnici su tijekom braka dobili i kćeri Emu i Sofiju.

Slavonka koja zbog raskošnih oblina izaziva čuđenje pokazala najvatrenije navijačko izdanje: "Rekli ste bez grudnjaka, pa evo!"

Franka potpuno promijenila izgled i iznenadila sve, ne čudi što je uspoređuju s legendarnom seks-bombom