Vanja Horvat na Instagramu je objavila status posvećen sinu Bruni, koji više ne živi u Hrvatskoj.

Galerija


Bivša supruga Zorana Mamića Vanja Horvat nakon što je nedavno ostala bez majke i prošla kroz jedan od težih životnih perioda, ovih dana ne krije koliko joj nedostaje sin Bruno Mamić, koji više ne živi u Hrvatskoj.

Vezani članci Hrvoje Horvat Novom izborniku rukometaša čestitke stižu sa svih strana, a na njega je ponosna i sestra, dobro poznata domaćoj javnosti Vanja Horvat - 2 Bivša supruga Zorana Mamića objavila tužnu poruku na društvenim mrežama: "Srećice, fališ do bola"

"Moje sve. Moj sinek, moja dobra dušica, osebujan kuler, pametnica. Fali mi da mi kaže 'Daj se sčilaj, maaaam' ili kada mi u 23:30 uz osmijeh kaže 'Je l' kuhinja još radi?'. Ma sve mi fali, ali moj veliki dečko odlučio je sreću potražiti izvan HR. I podržavam ga u svakoj odluci koliko god nekada bilo i teško", napisala je Vanja uz niz fotografija iz prošlosti na kojima pozira sa sinom.

Vanja i Bruno koji živi u Nizozemskoj nisu se u mogućnosti vidjeti zbog pandemije koronavirusa, a njoj su kao majci njezine pratiteljice uputile riječi podrške.

"Kao majci teško mi je to i zamisliti. No moramo ih pustiti", "Lijepi dečko i da fali", "Blagoslovljena", "B je odmalena onaj lik koji ti se odmah zavuče pod kožu", dio je komentara koje je dobila.

Od manekenke do unakažene starlete: Ovako je izgledala prije operacija koje su je otjerale u bankrot - danas neka druga priča