Vanessa Ponce de Leon pobjednica je prestižnog svjetskog natjecanja ljepote.

Galerija


Meksikanka Vanessa Ponce de Leon izabrana je za Miss svijeta 2018., objavili su u subotu organizatori natjecanja ljepote.

Vezani članci Katarina Mamić Miss Hrvatske 2019. godine (Foto: Dnevnik.hr) Nova Miss Hrvatske otkrila nam je je li zaljubljena i kako se nosi s negativnim komentarima Ivana Petković Čevra (Foto: Goran Perešin ) Ovu ljepoticu nismo dugo vidjeli: Miss Hrvatske bila je prije 20 godina, a i danas je predivna!

68. izdanje međunarodnog natjecanja održano je u Sanji na jugu Kine.

Ponce de Leon je okrunila prošlogodišnja pobjednica Indijka Manushi Chhillar.

Tajlanđanka Nicolene Limsnukan proglašena je prvom pratiljom, a u najboljih pet još su se plasirale Bjeloruskinja Maria Vasilević, Jamajčanka Kadijah Robinson i Uganđanka Quiin Abenakyo.

Nagradu za Miss World Europe osvojila je Bjeloruskinja Vasilević, nagradu za Miss World Kariba osvojila je Jamajčanka Robinson, nagradu za Miss World Afrike osvojila je Uganđanka Abenakyo, nagradu za Miss World Amerike osvojila je Panamka Solaris Barba, a nagradu za Miss World Azije i Oceanije osvojila je Tajlanđanka Limsnukan.

Za titulu se natjecalo 118 žena a u finale su ušle i miss Tajlanda, koja je osvojila drugo mjesto te natjecateljice iz Bjelarusa, Jamajke i Ugande.

Hrvatska predstavnica Ivana Mudnić-Dujmina nije se plasirala u Top 30.

(Hina)