samo opušteno

Slavna ljepotica priredila pravi show na plaži: Mazila se s prijateljicom, plesala i pokazala sve svoje čari!

Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Vanessa Hudgens i Austin Butler (Foto: AFP) Vanessa Hudgens (Foto: Profimedia) Vanessa Hudgens (Foto: Profimedia) Vanessa Hudgens i Austin Butler (Foto: AFP) Vanessa Hudgens i Zac Efron (Foto: AFP) Vanessa Hudgens i Austin Butler (Foto: AFP) +0 Vanessa Hudgens i Zac Efron (Foto: AFP) Galerija

Vanessa Hudgens snimljena je na plaži u meksičkom Tulumu, na kojoj se zabavljala s društvom odjevena u mini bikini s tangama.

Glumica Vanessa Hudgens (33) trenutno se s društvom provodi u popularnoj meksičkoj destinaciji slavnih, gradu Tulumu.

Pogledaj i ovo Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Ljepotica! Pokazala seksi grudnjak ispod raskopčane bluze, jasno je zašto je zgodna glumica bila glavna zvijezda ovog događaja

Tamo su je paparazzi ulovili na plaži dok je zabavljala svoju ekipu, ali i sve ostale u mini bikiniju s tangama. Vanessa se nije obazirala na fotoparate i priredila je pravi show. Prvo se polijevala vodom, pa je veselo zaplesala, a zatim se sagnula do prijateljice, koja ju je mazila po leđima i pritom pokazala sve svoje čari.

S odmora se javila i na Instagramu, na kojem je svojih više od 44 milijuna pratitelja počastila pogledom na njezino besprijekorno tijelo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens)

Njezina dečka, nogometaša Colea Tuckera, ovaj put nije bilo na vidiku, a par je u vezi od 2020. godine. Vanessa je prije njega bila devet godina u vezi s glumcem Austinom Butlerom, a navodno su prekinuli jer ona još nije htjela imati djecu.

"Želim se udati, putovati, a onda imati djecu. Vjerojatno u kasnim tridesetima. Svačiji sat je drugačiji", jednom je prilikom izjavila.

Prije Austina glumica je ljubila glumca Zaca Efrona, i to od 2005. do 2010. godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Pogledajte kako izgleda mama Nives Celzijus, rijetko je pokazuje, a sada je iznenadila zajedničkim fotkama!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić - 6 Celebrity Franka progovorila o braku s Ćorlukom pa spomenula i svekrvu: "Sada mi je jasno što su mi govorile prijateljice"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene