uoči komemoracije

Prijateljica raznježila udovicu Kobea Bryanta: "Hvala ti što si odala počast mojoj Gigi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sydney Leroux je Gianni u čast istetovirala broj dva, tj. broj njezinog dresa. "Hvala ti što si odala počast mojoj Gigi. Volim te, Sydney Leroux", napisala je Vanessa Bryant na svom profilu na Instagramu.

Udovica tragično preminule košarkaške legende Kobea Bryanta, Vanessa Bryant, otkrila je kako je njihova obiteljska prijateljica istetovirala broj 2 u čast Gianni Bryant koja je preminula u stravičnoj nesreći skupa sa svojim ocem.

Pogledaj i ovo showbuzz napunila bi 15 godina Dirljiva posveta udovice Kobea Bryanta njihovoj pokojnoj kćeri tjera suze na oči: "Voljela bih da si tu s nama"

Sydney Leroux je Gianni u čast istetovirala broj dva, tj. broj njezinog dresa. "Hvala ti što si odala počast mojoj Gigi. Volim te, Sydney Leroux", napisala je Vanessa na svom profilu na Instagramu.

Memorijal za Kobea Bryanta i njegovu kćer Giannu održat će se u ponedjeljak u Staples centru u Los Angelesu. Vanessa Bryant je početkom veljače otkrila zašto je odrabrala upravo 24. veljače.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#2 ❤️,Leroux. Thank you for honoring my Gigi. I love you @sydneyleroux

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

Broj 2 je Giannin broj dresa, 24 je broj na Kobeovom drasu, a 20 predstavlja broj godina koliko su Vanessa i Kobe bili zajedno te broj godina koliko je on igrao u LA Lakersima. Staples centar je dvorana u kojoj je Kobe postigao svoje najveće uspjehe u karijeri te je svojom igrom ušao u povijest, a njegova udovica je pozvala sve da se pridruže memorijalu i donesu svijeće, plišane igračke i košarkaške lopte Kobeu i Gianni u čast.

Očekuje se kako će se oko 20.000 ljudi okupiti pred Staples centrom kako bi odali počast Kobeu i njegovoj kćeri Gianni.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Reper Vojko Vrućina (Foto: IN Magazin) Celebrity Vojko V prvi put pokazao lijepu suprugu Anđelu i oduševio fanove: "Tko ti je ta mala?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene