Vanessi Bryant bilo je ovo prvo Valentinovo otkako je ostala bez supruga i najstarije kćeri koji su živote izgubili u stravičnoj helikopterskoj nesreći u SAD-u.

Galerija


Udovica nedavno tragičnog preminulog košarkaša Kobea Bryanta, Vanessa Bryant proživljava najtužnije dane u životu, a ništa lakše joj nije bilo ni na samo Valentinovo, jedan od onih dana u godini koji su njoj i Kobeu bili najdraži.

Vezani članci Vanessa Bryant, Kobe Bryant Udovica Kobea Bryanta na rođendan pronašla njegovo pismo iznenađenja koje tjera suze na oči Kobe Bryant Nisu joj vjerovali da je djevojka košarkaškoj legendi, a njegovi roditelji nisu bili na vjenčanju jer su se protivili tom braku

Shrvana Vanessa je na profilu na Instagramu tim povodom objavila emotivan status koji tjera suze na oči, a koji je posvetila Kobeu i kćeri Gianni, koja je zajedno s njime stradala u kobnoj helikopterskoj nesreći.

"Mom zauvijek najdražem Valentinu, volim te jako puno. Toliko mi nedostaješ na naš omiljeni blagdan. Volim te zauvijek, šaljem poljupce tebi i Gigi i raj. Sretno vam Valentinovo, duše moje. Sa ljubavlju, vaša boo-boo", napisala je Vanessa u dirljivom statusu uz pjesmu glazbenice Lauren Hill "Tell him".

U komentarima su joj mnogi pratitelji ali i slavni prijatelji ostavili nove poruke podrške i ljubavi, među kojima i reality zvijezda Khloe Kardashian te pjevačica i glumica Gabrielle Union.

"Volim te V! Tvoja će ljubav trajati zauvijek", "Prava ljubav živi vječno", "Šaljemo ti ljubav, utjehu i nadu da ćeš uživati danas sa svojim djevojkama", "Prava ljubav je najveći životni dar", "Srce mi se slama dok ovo čitam", "Mislimo na tebe danas", samo su neke od poruka koje je dobila.

Slavnu glumicu napali jer više ne nalikuje na sebe, ona im nije ostala dužna: "Treba vas biti sram"