U zagrebačkoj bolnici Sv. Duh Vanda Winter na svijet je donijela dječaka. Otkrila je na svom Instagramu da je postala majka.


Vanda Winter na svijet je donijela svoje prvo dijete. Iz zagrebačke bolnice Sv. Duh pozirala je nosivši u naručju svog sinčića. Glumici i njenom suprugu Ivanu Parlovu dječak Fabijan stigao je kao kruna velike ljubavi.

Vezani članci Vanda Winter o majčinstvu i svemu što ono nosi (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Vanda Winter progovorila o majčinstvu i priznala što joj je bio najveći problem kada je preuzela novu ulogu Franka Batelić, Mia Kovačić, Tatjana Jurić, Andrea Solomun i Judita Franković Brdar (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Okršaj ljepote: Domaće dame nisu htjele propustiti modni spektakl eNVy rooma!

Njezini obožavatelji i prijatelji obasuli su je čestitkama i najljepšim željama. Da je trudna,Winter je objavila u studenom prošle godine, uoči proslave prve godišnjice braka. Sa suprugom je bračne zavjete razmjenila 2015. godine u crkvi Svete Katarine u Zagrebu, nakon godinu i pol dana veze.

 

Fabijan #ljubavsezoveimenomtvojim

A post shared by Vanda Winter (@vandawinter148) on