Lifestyle

Pjevačica otkrila - 'Ne volim biti utegnuta!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako njezino prezime na engleskom znači 'zima', zvijezda TV serijala 'Stella' mrzi to godišnje doba.

U našoj rubrici Lifestyle četvrtak lijepa Vanda Winter otkrila je kako mrzi zimu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Top crvenokose - 1 vladarice ekrana Tko su naše top crvenokose? Donosimo pregled vatrenih ljepotica, u čemu je tajna njihove fatalnosti?

Vanda Winter posebna gošća Ive Gamulina Giannija u Lisinskom

Upravo zato u njezinim odjevnim kombinacijama dominira pletenina, a u intervjuu za Gloriu otkrila je kako u njezinim svakodnevnim kombinacijama dominira funkcionalnost i udobnost, a za svečanije i scenske prilike voli biti glamurozna i ženstvena.

Vanda je otkrila koji joj je najdraži odjevni predmet. 'Bijela muška košulja jer je svevremenska, jednostavna, lako se kombinira sa svime, a na ženi najbolje istakne to da je -žena. Imam ih mnogo. Uvijek nađem dobar razlog da kupim još jednu', otkrila je Vanda.

Kao glumica nema toga što ne bi obukla na sebe, no u privatnom životu ne voli biti utegnuta i nije pobornik uskih, kratkih i dekoltiranih haljina te nikad ne bi otkrila pupak ili obukla tigrasti ili leopard uzorak.

Lijepa pjevačica prisjetila se i najboljeg modnog savjeta svoje mame. 'Obuci se bit će ti hladno - i bila je u pravu', smije se pjevačica.

A ako vas Vanda ikada pozove u goste, s jednim poklonom nikada nećete pogriješiti. 'Dar koji me neće razočarati je pidžama. Pogotovo ako ima duhovit print. Zadnja koju sam dobila ima krilatog pajceka', otkrila je Vanda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene