Valentino Rossi s djevojkom Francescom Sofijom Novello uživa u ljepotama Hrvatske, a ona je sve dokumentirala i na Instagramu.

Galerija


Proslavljeni talijanski motorist i višestruki svjetski prvak u motociklizmu Valentino Rossi posljednjih dana uživa na odmoru u Hrvatskoj, a sve je otkrila njegova djevojka Francesca Sofia Novello. Na Instagramu je objavila fotku iz Nacionalnog parka Krka, a napisala je kako je to ujedno jedno od najboljih iskustava koje je imala u životu.

Vezani članci Nina Agdal i Jack Brinkley-Cook Prepustili se vrelim strastima kao da sutra ne postoji, nisu nimalo marili hoće li ih netko vidjeti

Brojni njezini pratitelji složili su se da su odabrali prelijepo mjesto za uživanciju, a sudeći po objavama na Instagramu, par je bio na nekoliko lokacija diljem naše obale. Posjetili su i Hvar, a fotku s Valentinom Rossijem objavio je poznati restoran sa hvarske rive.

Rossi je inače od samih početaka svoje karijere jedan od najpoželjnijih muškaraca u svijetu sporta i činilo se da ga niti jedna žena neće uspjeti smiriti. No mnogi koji su u to vjerovali prevarili su se jer se danas 41-godišnji Valentino ne odvaja od 15 godine mlađe manekenke Francesce Sofije Novello.

Francesca i Valentino u vezi su od 2018. godine, a lijepa brineta nosi nadimak talijanske Brooke Shields jer izgledom podsjeća na popularnu američku glumicu.

Francesca je osim Valentinova osvojila i srca brojnih obožavatelja. Na Instagramu je u ovom trenutku prati 358 tisuća ljudi, s kojima dijeli fotografije iz privatnog i poslovnog života, a nerijetko i one u razgolićenim izdanjima. Poziranje u minijaturnim bikinijima jedno joj je od najdražih, baš kao i u minijaturnim haljinama i suknjama te vrućim hlačicama.

Mislili su da im je ljubav samo trik i povezivali ju s Ibrahimovićem, ali ovi strastveni prizori ipak govore nešto drugačije

Svi bruje o reakciji Meghanine bliske prijateljice kada je srela Kate Middleton i princa Williama: "To je stvar neodgoja!"