Od prve emisije showa "Ples sa zvijezdama" prošla je godina dana, a tog se dana na društvenim mrežama prisjetila i plesačica Valentina Walme.

Galerija


Jedna od trenutno najpopularnijih ali i najzaposlenijih domaćih plesačica Valentina Walme se s nostalgijom prisjetila vremena kada je plesala s novinarem Nove TV Davorom Garićem u popularnom showu "Ples sa zvijezdama".

Vezani članci Valentina Walme i Davor Garić (Foto: Instagram) Valentina priznala da joj se ostvario san: "Od transformacije do partnera, ovo mi je najdraže" Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Atraktivna plesačica pobrala svu pažnju, ali i za Davora kažu da je bolji: ''Bacila bi se u tvoje ruke''

Valentina je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s Davorom i priznala da ne vjeruje kako je već prošla godina dana od prve emisije.

"Ne vjerujem da je prošlo točno godinu dana od prve emisije "Ples sa zvijezdama". Davor Garić, sjećaš li se koreografija ili da te podsjetim? Prezahvalna sam na cijelom periodu koji je bio pun zabave, napornih treninga i izazova", napisala je Valentina.

U komentarima joj se javio Davor koji joj je priznao kako je u tom razdoblju života stekao prijateljicu za cijeli život.

"Op, op, op! Sad ću si malo zaplejat videe na youtube-u da se podsjetim! Ono na što se NE moram podsjećat, jer znam u svako doba dana i noći, je to da mi je u život tada ušetala jedna brutalna profesionalka/dance maherica/top riba i postala prijateljica, a to će i ostat", poručio joj je Davor.

Monika Kravić prvi put od razvoda s Mamićem snimljena u društvu novog dečka, par prošetao praznim zagrebačkim ulicama

Trenutak istine! 😲😱 Ma je li to moguće? | Backstage s Miom