Plavokosu Valentinu Walme publika je pobliže upoznala u showu "Ples sa zvijezdama".

Galerija


U srijedu je u Klovićevim dvorima održana revija dizajnerice Ivane Jurić.

Vezani članci Valentina Walme Nitko se ne može nadiviti tijelu naše lijepe plesačice: "Savršenstvo ipak postoji, a ti si dokaz tomu" Valentina Walme Jedna od naših najljepših plesačica s nostalgijom se prisjetila lijepih vremena, a objavu je komentirao i njezin kolega

Kao i svaki modni događaj u metropoli, i ovaj je privukao brojna poznata lica iz domaćeg javnog života, među kojima i atraktivnu Valentinu Walme.

Lijepu i talentiranu plesačicu šira publika upoznala je u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je plesala s novinarom našeg IN magazina Davorom Garićem, a nakon showa plesačica je ostvarila brojne poslovne suradnje te skupila još veću vojsku vjernih obožavatelja.

Kao i svaki put dosad, Valentina je blistala u zanimljivoj ljubičastoj haljini koja je otkrila njezine savršene noge, a pažnju je privlačila i bujnom i dugom kosom, koja izaziva zavist žena zbog besprijekorne sređenosti baš svaki put.

Naime, plesačica se sinoć našla u ulozi modela, a pistom se prošetala savršeno.

Sve vrijeme nije skidala veliki osmijeh s lica, a kako i ne bi, kada je sama priznala da joj je spomenuti show otvorio brojna vrata.

Zanimljivo, njezino srce još je uvijek slobodno, no vjerujemo da se za nju otimaju brojni muškarci. Ako vam treba još pokoji dokaz zašto, pronađite ga u našoj galeriji.

Fanovi se zabrinuli za omiljenu pjevačicu zbog fotografije koju je objavila nakon što joj se bivši oženio