Svijet ga oplakuje

Nalazi obdukcije: Charles Aznavour preminuo je u kadi, prirodnom smrću

Charles Aznavour (Foto: Getty Images) Charles Aznavour (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Aznavour (Foto: Getty Images) Charles Aznavour (Foto: Getty Images) Charles Aznavour (Foto: Getty Images) +0 Charles Aznavour (Foto: Getty Images) Galerija

Legendarni francuski pjevač Charles Aznavour umro je u kadi od posljedica srčanih i dišnih problema, pokazala je obukcija.

Charles Aznavour pronađen je mrtav u ponedjeljak u svojoj kući na jugoistoku Francuske, što je izazvalo nacionalnu žalost za pjevačem koji je u karijeri prodao 180 milijuna ploča.

Pogledaj i ovo One Direction (Foto: Getty Images) Bivši šef ga hvali Prije nego što je postao dio glazbene senzacije radio je u pekari, a promjenom imidža šokirao je fanove

Pronađen je oko podneva, u kadi, kazao je tužitelj Patrick Desjardins. Obdukcija je pokazala da se radilo o kardiorespiratornom zastoju.

Charles Aznavour (Foto: Getty Images) Charles Aznavour (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Aznavour je tjedan ranije izjavio da želi izdahnuti na pozornici i imao je zakazane nastupe u Francuskoj i Belgiji u idućim tjednima.

Oplakuju ga legije njegovih obožavatelja, a mnogi kolege odaju mu počast.

Sting i Lenny Kravitz govorili su o vječnom nasljeđu gospodina tradicionalne francuske pjesme, a Elton John napisao je na Twitteru da mu je bila čast pjevati i nastupati s njim.

Charles Aznavour (Foto: Getty Images) Charles Aznavour (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Na holivudskom Šetalištu slavnih mnogi su položili cvijeće kraj zvijezde s njegovim imenom. Armenija, domovina njegovih roditelja, odlučila je da će na dan njegova pogreba biti dan žalosti.

Aznavourove fotografije bile su na naslovnicama svih francuskih dnevnika u utorak, a nekoliko njih proglasilo ga je "posljednjim među glazbenim velikanima". 

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene