Priznala na Facebooku

'Uživala sam večeras maksimalno, bilo mi je super'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na Facebooku je napisala svoje najsvježije dojmove.

Nina Badrić sinoć je nastupila u riječkom klubu Boa.

Pogledaj i ovo Tursti se slikaju sa psom Nine Badrić - 3 ''da su znali tko je ona...'' Nina Badrić s pratiteljima je podijelila neočekivani upit turista koji su je sreli u Zagrebu, a nije imao veze s njom!

'Dugo nismo svirali u klubovima i totalno sam se zaželjela ovakve svirke. Uživala sam večeras maksimalno, bilo mi je super. Ovako sa publikom mogu biti najbliža. Riječani su bili odlični i njima ide najveći aplauz', napisala je Nina na Facebooku uz fotografiju na kojoj pozira u Rijeci.

>> Što li je njih četiri toliko zabavilo - na mobitelima?

U vrtoglavim štiklama  leopard uzorka, crnoj kožnoj jakni i crnoj pripijenoj haljini Nina je plijenila pažnju svih prisutnih. Vrijeme prije koncerta kratila je družeći se sa svojim pratećim glazbenicima  iz benda no kad se popela na pozornicu nastao je pravi urnebes.

Glazbenica je otvorila koncert  velikim hitom 'Dat će nam Bog', a publika svih generacija je pjevala s njom u glas nove i stare pjesme. Bez obzira što je koncert  bio  predviđen kao jednosatno iznenađenje svim posjetiteljima cluba 'Boa'
Nina je neumorno plesala i pjevala skoro punih dva sata. Odmah nakon  koncerta krenula je put Zagreba.

Fešta u riječkom klubu nastavila se do dugo u noć, a  Ninu čekaju novi koncerti. Već idući vikend svojim će prekrasnim glasom  uveseljavati publiku u Beogradu i Novom Sadu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene