Dojmove s crvenih tepiha poznata novinarka prenositi će vjernim čitateljima u svojoj kolumni 'Dnevnik Ivane Nanut'.


Novinarka Ivana Nanut godinama je koračala crvenim tepisima, a pred televizijske kamere privodila je brojne poznate face. Od ove jeseni Ivana će sve te dojmove iz svijeta glamura i showbizza prenositi i vjernim čitateljima u svojoj kolumni 'Dnevnik Ivane Nanut'. Prvo izdanje 'Dnevnika Ivane Nanut' kreće sutra, u četvrtak ujutro!

'Pisat ću o svojim dojmovima s putovanja, situacijama sa raznoraznih intervjua s poznatim glumcima, ili pak nešto sasvim treće što je možda toga tjedna aktualno. Uglavnom, dobrih priča nikada ne nedostaje', otkrila je Ivana koja će nam kroz svoje kolumne otkrivati razne situacije koje su se znale događati iza ugašenih kamera.

Ivana Nanut (Foto: Dnevnik.hr)

'Naravno da prije nego što se kamera upali ili čim se ugasi situacija je vidljivo drugačija. Ponekad vidiš nečije pravo lice u lošem svjetlu, ili se pak ugodno iznenadiš koliko su pojedini ljudi, čiji se bankovni računi broje u desecima milijuna dolara, skromni i normalni', rekla je Ivana čija će vas kolumna sigurno oduševiti, ali i iznenaditi.

'Iznenađeni, uvrijeđeni i šokirani! Usporedit ću to s dobrom trač partijom između dvoje prijatelja, samo što su ovdje glavni likovi oni malo bogatiji i poznatiji', zaključila je Nanut.

Ivana Nanut (Foto: Dnevnik.hr)