PROVOKATIVNO

Nikad ispričana priča o Dolores Lambaši

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U dokumentarcu se prati život popularne glumice, ali i drugih domaćih zvijezda te njihov odnos s medijima.

Novinarka Silvana Menđušić na nadolazećem će ZagrebDoxu predstaviti svoj prvi dokumentarni film 'Naslovnica' o tragično preminuloj glumici Dolores Lambaši, piše časopis Story.

Pogledaj i ovo Dolores Lambaša njena smrt sve je šokirala Jedna od naših najljepših glumica život je izgubila u tragičnoj nesreći, njezinog osmijeha i karizme svi se još dobro sjećaju

Nakon tragedije: Emotivni povratak na kazališne daske!

 

Menđušić u dokumentarcu prati život popularne glumice, ali i drugih domaćih zvijezda te njihov odnos s medijima. Kamere su Dolores pratile puna dva mjeseca, a Silvana je na tu ideju došla zbog brojnih negativnih komentara na račun preminule glumice te činjenice da je upravo njezino ime najviše bilo 'googlano' u 2013. godini.

'Film je pomalo provokativan prema gledateljima jer propituje zbog čega nas zanimaju tuđi životi. Zbog čega smo Dolores, koja nije uzela ni lipe iz proračuna niti je, poput političara, u naše ime donosila pogrešne odluke, zamjerali njezine životne odluke mjereći je malograđanskim aršinom', rekla je Menđušić za Story.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene