Angelina Jolie i Brad Pitt svako malo nas iznova uspiju iznenaditi. I dok svijet čeka njihovo vjenčanje, oni su se bacili u drugi biznis.


Omiljeni hollywoodski par doista uživa na svojem imanju u Francuskoj. Nakon što se Brad Pitt okušao u dizajnu namještaja, sada je skupa s Angelinom predstavio vrhunsko vino iz njihovog vinograda u Francuskoj kojega su kupili 2008.

Miraval Rose 2012

Vezani članci Problemi istarskih vinara - 5 Muke po vinarima, prodaja pala i do 90 posto: Bačve su im pune vina, ali nema ga tko popiti Angelina Jolie Jolie je koristila razne taktike da zavede Brada Pitta, a sad se zna s kojom joj je to i uspjelo

Prvih 6 tisuća butelja organskog rosea 'Miraval Rose 2012' od danas je na tržištu putem Interneta po cijeni od oko 800 kuna po butelji koja se zatim šalje kupcu na kućnu adresu. Vino je imenovano upravo prema njihovom dvorcu Miraval u kojem na jugu Francuske.

>> 4-godišnji Brad Pitt - Isti je tata!

Da je vino doista vrhunsko, potvrđuju i enolozi koji rose Angeline i Brada opisuju kao 'uzbudljivo', 'svježe' i 'voćno'. Slavni par planira napraviti ukupno 100 tisuća butelja koje će pritom nuditi sspecijaliziranih trgovinama i restoranima. Ništa ne prepuštaju slučaju, tako da su u suradnji s obitelji Perrin koja se brine za njihovo imanje, osmislili etiketu za svoj rose.

Nova karijera nakon filma?

I Angelina i Brad već su nekoliko puta izjavljivali kako će se povući iz Hollywooda i više neće snimati filmove već će se posvetiti obiteljskom životu. Možda je upravo vino njihova nova karijera!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook