Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slavna je glumica nedavno objavila prekid zaruka, a čini se kako je bivšeg brzo preboljela i nastavila dalje sa životom.


Nakon što je javno objavila prekid sa zaručnikom Nickom Loebom, glumica Sofia Vergara nastavila je sa životom te otkrila kako želi još jedno dijete.

Vezani članci Slika nije dostupna Vergaru napali protestanti: 'Odmrzni svoje kćeri, odmrzni svoje srce' Slika nije dostupna Drama se nastavlja - nije željela izgovoriti čak ni ime bivšeg zaručnika

Navodno je Sofia već bila na tretmanima na kojima je dobila injekcije za plodnost i zamrznula jajašca, a u tome će joj pomoći prijateljica koja je pristala biti surogat majka njenom djetetu, piše Radar Online.

'Ne želim reći da je ku***, no sretan sam što je više neću gledati'

'Kad se Manolo rodio, Sofia je bila još mlada i uplašena te se nije mogla opustiti i uživati u ulozi majke. Sada je sazrela i uspješna te želi ponovno doživjeti to prekrasno iskustvo', otkrio je izvor za magazin Closer.

'Ona ima jako blisku prijateljicu koja zna koliko Sofia želi još jedno dijete pa je pristala biti surogat majka', dodao je izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook