Marko Nikolić (Foto: Marko Prpic/PIXSELL)
Marko Nikolić (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Kazališni, filmski i televizijski glumac Marko Nikolić najveću je slavu stekao glavnom ulogom u TV seriji "Bolji život", koja je od 1987. do 1991. rušila rekorde gledanosti u bivšoj Jugoslaviji.


Glumac Marko Nikolić preminuo je u srijedu u 73. godini, potvrdila je na društvenim mrežama njegova kći Mina, piše Kurir. Pored zajedničke fotografije s ocem napisala je samo njegovu godinu rođenja i smrti.

Vezani članci Lidija Vukićević - 4 Violeta iz "Boljeg života" u 59. objavila fotku u bikiniju, obožavatelji ne mogu doći sebi: "Da Hollywood pozavidi" Slika nije dostupna Pogledajte kako danas izgleda Marko Nikolić!

Kazališni, filmski i televizijski glumac Marko Nikolić je najveću slavu stekao glavnom ulogom u TV seriji "Bolji život", koja je od 1987. do 1991. rušila rekorde gledanosti u bivšoj Jugoslaviji. Glumio je Dragišu Gigu Popadića, glavu kaotične beogradske obitelji.

 

Rođen je u Kraljevu 20. listopada 1946. godine, a glumu je diplomirao na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu. Glumio je gotovo do posljednjih dana.