Marko Nikolić (Foto: Marko Prpic/PIXSELL)
Marko Nikolić (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Kazališni, filmski i televizijski glumac Marko Nikolić najveću je slavu stekao glavnom ulogom u TV seriji "Bolji život", koja je od 1987. do 1991. rušila rekorde gledanosti u bivšoj Jugoslaviji.


Glumac Marko Nikolić preminuo je u srijedu u 73. godini, potvrdila je na društvenim mrežama njegova kći Mina, piše Kurir. Pored zajedničke fotografije s ocem napisala je samo njegovu godinu rođenja i smrti.

Vezani članci Ana Bučević - 1 Naša poznata motivatorica tulumarila s kćeri na koncertu folk pjevača: Pohvalila se i dečkom kojeg je skrivala Ana Bučević - 5 Splićanka i poznata motivacijska govornica opet ljubi, objavila fotografiju s bratom srpske pjevačice

Kazališni, filmski i televizijski glumac Marko Nikolić je najveću slavu stekao glavnom ulogom u TV seriji "Bolji život", koja je od 1987. do 1991. rušila rekorde gledanosti u bivšoj Jugoslaviji. Glumio je Dragišu Gigu Popadića, glavu kaotične beogradske obitelji.

 

Rođen je u Kraljevu 20. listopada 1946. godine, a glumu je diplomirao na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu. Glumio je gotovo do posljednjih dana.