Sve zbog novca

ULTRA FESTIVAL Guta milijune eura, šanse za održavanje dogodine minimalne!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ultra festival ove godine održat će se u Splitu. Iako je održavanje ove godine neupitno, teško da će se to ponoviti i 2017.

Poslijepodne je mnoge Splićane i ljubitelje elektroničke glazbe iznenadila vijest da je upitno održavanje Ultre. Reporter Mario Jurić javlja kako su šanse da se Ultra dogodine održi u Splitu minimalne.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić servirala sve adute I jedna od najseksi Hrvatica partijala je u Splitu, a u ovako golišavom izdanju nikome nije mogla promaknuti!

Ultra za ovu godinu nije upitna. No, sve ključne osobe koje su sad u projektu ili su bile uključene u projekt kazuju nam da su šanse da se Ultra u Splitu sljedeće godine održi minimalne.

Razlog je, naravno, novac. Festival traje nekoliko dana i doslovno guta milijune eura. Organizatori kažu kako će učiniti sve da ostane u Hrvatskoj. A, kao i prijašnjih godina, traže veću podršku, prije svega države.

Iz ureda gradonačelnika Splita kazali su kako Ultru treba zadržati. Ali da će to ovisiti i drugim parametrima kao što je nastavak podrške države, ali i županije.

Iz ministarstva turizma poručili su kako će Hrvatska turistička zajednica kroz oglašavanje poduprijeti Ultru iznosom od 600 tisuća kuna. Kažu kako je podupiru u skladu s mogućnostima.

Kao zamjena za Hrvatsku sve se glasnije spominje Malta kao iduće odredište Festivala. Ali, nema sumnje da je Ultra napravila neviđenu reklamu, ali i milijunsku zaradu Splitu i Hrvatskoj. Više pogledajte u prilogu Dnevnika Nove TV.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene