zamjena je stigla brzo

Ukrajinska pjevačica od Eurosonga odustala zbog skandala, evo kome je pripala čast predstavljati zemlju u Torinu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sastav Kalush Orchestra predstavljat će Ukrajinu na ovogodišnjem Eurosongu, a vijest je potvrđena na njihovim službenim kanalima.

Organizacijski odbor ukrajinskog Vidbira, tamošnje inačice Dore, odlučio je koja će pjesma njihovu zemlju predstavljati na Eurosongu u Torinu ove godine, nakon što je Alina Pash odustala. Ukrajina u Italiju šalje sastav Kalush Orchestra i pjesmu "Stefania".

Pogledaj i ovo Let 3 "najbolji video ikad" Let 3 iz Dubaija uputio originalnu podršku Baby Lasagni: "Razvali ih, mokre puse!"

Glavni pjevač grupe Oleh Psiuk bio je oduševljen kada je čuo vijesti. "Zahvalni smo svima koji su nas podržali u finalu i dali nam mjesto na pozornici Eurosonga. Obećajemo svakom čovjeku iz Ukrajine da ćemo njihovu odluku opravdati. U ovim teškim vremenima za našu zemlju, pokazati ćemo svima tko smo. Spremni smo predstaviti Ukrajinu čitavoj Europi", rekao je Psiuk za službene kanale Eurosonga. U komentarima na YouTubeu dobili su poruke podrške iz čitavog svijeta.

Grupa je osvojila drugo mjesto na Vidbiru te je odlučeno da će oni predstavljati Ukrajinu, a Alina Pash koja je osvojila prvo mjesto prije nekoliko je dana objavila zbog čega je odustala od natjecanja.

"Državljanka sam Ukrajine, slijedim zakone Ukrajine i pokušavam svijetu pokazati tradiciju i vrijednosti Ukrajine. Ono kako se ova priča razvila nimalo nije ono o čemu moja pjesma govori. Ja sam umjetnica, a ne političarka. Nemam vojsku PR-ovaca, menadžera i odvjetnika da se mogu oduprijeti svim tim napadima i pritiscima, kao ni prijetnjama", napisala je nakon pobjede.

"Ne želim sudjelovati u ovom virtualnom ratu i mržnji. Ne želim više biti u ovoj prljavoj priči. Teška srca povlačim svoju kandidaturu za predstavnicu Ukrajine na Eurosongu. Zaista mi je žao. Želim se zahvaliti svima koji me podržavaju", istaknula je.

Sve je krenulo nakon što je u javnost procurila informacija da je Alina 2015. godine posjetila Krim, zbog čega su ju počeli napadati na društvenim mrežama i prijetiti joj. Poručili su joj da je neprijatelj Ukrajine.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Rosandić (Foto: Mateja Vrcković) Tara Rosandić (Foto: Dnevnik.hr) Tara Rosandić i Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Tara Rosandić (Foto: Dnevnik.hr) +4 Tara Rosandić (Screenshot: Video) Celebrity Naša glumica objavila fotku iz Kijeva i pozvala na zaustavljanje ruske agresije, kolegica iz Ukrajine joj se zahvalila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene