Posrnula zvijezda

Nekoć najslađi holivudski klinac, danas je okorjeli alkoholičar koji ima problema s policijom

Henry Thomas (Foto: Profimedia) Henry Thomas (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Henry Thomas (Foto: Profimedia) Henry Thomas (Foto: Profimedia) Henry Thomas (Foto: IMDB) Henry Thomas (Foto: IMDB) Henry Thomas (Foto: IMDB) Henry Thomas (Foto: IMDB) Henry Thomas (Foto: Profimeda) +0 Henry Thomas (Foto: Getty Images) Galerija

Henry Thomas se proslavio ulogom u E.T.-ju, a danas je posrnuli glumac koji se bori s alkoholizmom.

Slađušni dječačić koji je 1982. pokorio kinodvorane diljem svijeta svojom ulogom u hit-filmu "E.T.", Henry Thomas, danas ima 48 godina i vodi tešku bitku s ovisnošću o alkoholu. Ova dječja zvijezda kojoj su mnogi prognozirali veliki uspjeh na kraju je propala pod pritiskom slave i svijeta bogatstva, pa se propila.

Pogledaj i ovo showbuzz Glumica otkrila Imala je samo šest godina, no slavnom redatelju lagala je kao velika

Kada je prije 37 godina tumačio dječaka Elliotta u kultnom dječjem SF-u Stevena Spielberga, nitko nije ni mogao zamisliti da će završiti ovako kako je završio. Nakon što je kao dječak bio nominiran za Zlatni globus i dobio nagradu za najboljeg mladog glumca godine, dugo uopće nije bio prisutan na sceni, a prošle se godine vratio na velika vrata ulogom u seriji "The Haunting of Hill House", koja je proglašena najstrašnijom serijom svih vremena. 

Ipak, čini se da uspjeh i osobna sreća nisu dugo potrajali jer je Henry u ponedjeljak uhićen u Washingtonu, i to zbog vožnje u pijanom stanju. Prema navodima policije, u automobilu nije bilo neobičnih mirisa niti naznaka da je Henry pijan, no zaustavili su ga zbog prebrze vožnje. Tek je u interakciji s policajcem izašlo na vidjelo da je Henry alkoholiziran, pa su ga odveli u policijsku stanicu na triježnjenje. 

Sljedećeg je jutra glumac pušten iz zatvora, no poznato je kako vodi dugu borbu s alkoholom, pa se pretpostavlja kako ga ovo neugodno iskustvo s policijom neće odmamiti od daljnjeg posezanja za bocom. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) +0 Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Celebrity Sandra Perković i Marino nisu mogli neprimijećeno prošetati Splitom: "Kliknuli smo na prvu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene