Henry Thomas se proslavio ulogom u E.T.-ju, a danas je posrnuli glumac koji se bori s alkoholizmom.

Galerija


Slađušni dječačić koji je 1982. pokorio kinodvorane diljem svijeta svojom ulogom u hit-filmu "E.T.", Henry Thomas, danas ima 48 godina i vodi tešku bitku s ovisnošću o alkoholu. Ova dječja zvijezda kojoj su mnogi prognozirali veliki uspjeh na kraju je propala pod pritiskom slave i svijeta bogatstva, pa se propila.

Vezani članci Andrija Jarak s gostom Ivom Farčićem, odvjetnikom Dragana Kovačevića - 1 Odvjetnik Dragana Kovačevića otkrio kako se predsjednik Uprave Janafa ponašao tijekom pretresa i kada očekuje da će biti ispitan u USKOK-u Miroslav Petek, direktor Elektrocentra Petek Direktor Elektrocentra Petek 2018. proglašen najboljim mladim menadžerom

Kada je prije 37 godina tumačio dječaka Elliotta u kultnom dječjem SF-u Stevena Spielberga, nitko nije ni mogao zamisliti da će završiti ovako kako je završio. Nakon što je kao dječak bio nominiran za Zlatni globus i dobio nagradu za najboljeg mladog glumca godine, dugo uopće nije bio prisutan na sceni, a prošle se godine vratio na velika vrata ulogom u seriji "The Haunting of Hill House", koja je proglašena najstrašnijom serijom svih vremena. 

Ipak, čini se da uspjeh i osobna sreća nisu dugo potrajali jer je Henry u ponedjeljak uhićen u Washingtonu, i to zbog vožnje u pijanom stanju. Prema navodima policije, u automobilu nije bilo neobičnih mirisa niti naznaka da je Henry pijan, no zaustavili su ga zbog prebrze vožnje. Tek je u interakciji s policajcem izašlo na vidjelo da je Henry alkoholiziran, pa su ga odveli u policijsku stanicu na triježnjenje. 

Sljedećeg je jutra glumac pušten iz zatvora, no poznato je kako vodi dugu borbu s alkoholom, pa se pretpostavlja kako ga ovo neugodno iskustvo s policijom neće odmamiti od daljnjeg posezanja za bocom. 

Sandra Perković i Marino nisu mogli neprimijećeno prošetati Splitom: "Kliknuli smo na prvu"