Cuba Gooding Jr. uhićen je zbog neprimjerenog dodirivanja žena u noćnim klubovima, zbog čega mu prijeti zatvorska kazna.

Galerija


Jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca Cuba Gooding Junior snimljen je s lisicama na rukama dok ga policija privodi nakon ozbiljnih otpužbi dviju žena da ih je neprimjereno dodirivao.

Vezani članci Burek Slovenska policija kaznila mladića koji je jeo burek bez maske: "Ako je burek naš, platit ćemo mu kaznu" Slika nije dostupna Slavna manekenka uhićena u Izraelu!

Naime, 51-godišnjeg glumca dvije su neimenovane žene optužile da ih je neprimjereno dodirivao u jednom njujorškom klubu tijekom proteklog vikenda, što je on opovrgnuo. Nakon optužbi sam je sa smješkom na licu došao u policijski odjel specijalnih žrtvi na razgovor s detektivima, pred kojima je izjavio kako je nevin te da će sigurnosna snimka to i dokazati. Unatoč tome, Cuba je uhićen zbog prisilnog ili nedozvoljenog dodirivanja, zbog čega mu prijeti kazna zatvora u trajanju od maksimalno godine dana.

Njegova prva optužiteljica rekla je policiji kako ju je na zabavi u Magic Hour Rooftop Baru Cuba uhvatio za grudi kada mu je donijela čašu vode jer je bio prepijan da sam ode po nju. Druga žena prijavila ga je policiji jer ju je navodno uhvatio za stražnjicu u klubu Butter. Oba događaja desila su se u različitim vremenima, mjestima i prigodama.

Policija ga je iz postaje odvela na sud u lisicama, pri čemu se glumac osmjehnuo okupljenim fotografima koji su ga čekali.

"Vjerujem u sustav i proces. Postoji snimka koja će pokazati što se uistinu dogodilo. Bio sam u klubu, otišao sam, sreo sam gomilu ljudi, fotografirao se s njima. Apsolutno se ne osjećam krivim ni za što", izjavio je Cuba za TMZ prije nego što se predao policiji.

Prije same predaje njegov odvjetnik nije bio siguran hoće li se glumac sam predati policiji jer je smatrao da ne postoji razlog za to obzirom na njegovu tvrdnju da nije počinio nikakav zločin.

Trenutačno nije poznato je li Cuba Gooding Jr. s nekim u vezi, ali do 2014. godine bio je u 20-godišnjem braku sa Sarom Kapfer, s kojom ima troje djece. 

Tulumi, droga i mnogo stariji muškarci: Bile su velike teen zvijezde, no burni životi učinili su svoje