prošle su tri godine

Emotivnom objavom prisjetila se pokojnog supruga od kojeg je bila mlađa 60 godina, a sada ljubi mlađahnog inženjera

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije tri godine preminuo je osnivač Playboya i medijski mogul Hugh Hefner, a njegova udovica prisjetila ga se objavom na Instagramu.

Udovica vlasnika Playboyeva carstva Crystal Hefner prisjetila se svoga pokojnog supruga na treću godišnjicu njegove smrti.

"Tri godine. Teško je povjerovati. Hvala ti što su uvijek bio moj najbolji prijatelj, što si me naučio nježnosti i što si omogućio da se uvijek osjećam iznimno važnom i cijenjenom, i to svih 10 godina. Bit ću ti zauvijek zahvalna", napisala je Crystal na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira uz Hugha Hefnera.

Crystal je u njegovu magazinu Playboy debitirala s 24 godine, a a iako je razlika između nje i Hugha bila čak 60 godina, par se zaručio 2010. godine. Prije nje Hugh je bio u braku s Millie Williams od 1949. do 1959. godine te s Kimberley Conrad od 1989. do 2010. godine. Crystal i Hugh trebali su se vjenčati 2011. godine, no svadba je otkazana četiri dana prije nego što je trebala biti održana. Par se kasnije pomirio i odredili su novi datum nakon što se on i službeno razveo od Kimberley.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Three years. It’s hard to believe. ⁣ ⁣ Thank you for always being my greatest ally, teaching me the definition of kindness, and making me feel extremely important and adored for ten years. I will be forever grateful. ⁣ ⁣

A post shared by Crystal Hefner (@crystalhefner) on

"Crystal je bila njegov vjerni pratitelj. Bila mu je izuzetno predana", izjavio je za People jedan od njihovih bliskih prijatelja.

Posljednjih mjeseci Crystal je u zagrljaju inženjera Nathana Levija, koji je ujedno i prvi muškarac s kojim su je snimili u javnosti nakon Hefnerove smrti. 32-godišnji Levi osvojio je njezino srce, a par provodi dosta vremena na romantičnim odmorima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene