Kći Jackieja Chana, Etta Ng, udala se za svoju djevojku Andi Autumn.

Galerija


Etta Ng, kći akcijskog glumca Jackieja Chana, udala se za svoju dugogodišnju djevojku Andi Autumn, a vijest je podijelila na društvenim mrežama.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Ljubomorna Meghan ne voli Harryjeve bivše, ali on će ipak otići na vjenčanje jedne od njih? Justin i Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Šuškalo se da će se razvesti, a oni su iznenadili svojom odlukom i poslali jasnu poruku zlim jezicima

19-godišnja Etta objavila je fotografiju na svom profilu na Instagramu zajedničku fotografiju s Andi, na kojoj su obje odjevene u bijelo i u rukama drže bračnu potvrdu.

"Ujedinjene ljubavlju i zakonom. Na dan našeg vjenčanja. Ako ne odustanete od ljubavi i svoje srce podarite obitelji o kojoj ste sanjali, otvoreni um i toplo srce vodit će vas k sreći.

Mi tragamo za srećom od rođenja. Zlostavljane kao djeca, nikad nismo osjetile ljubav, možemo toliko toga dati.

"Suočile smo se sa strahovima, prihvatile vlastitu krivicu, i sada razumijemo da ljudi koji su nama naudili i dalje to rade. Svi smo bili povrijeđeni, ali ako možete sanjati o ljubavi, možete je i pronaći. Ljubav je slabost i snaga. Ljubav može sve promijeniti. Ljubav pobjeđuje", napisala je Etta.

Djevojke su se vjenčale u Kanadi, ali živjet će u Hong Kongu. 

Etta Ng kći je Jackieja Chana koju je dobio nakon ljubavne afere s bivšom kraljicom ljepote Elaine Nh kasnih 90-ih. Nikada nisu bili u kontaktu, a Ettu je odgojila majka.

Jackie Chan oženjen je s Lin Feng-Jiao, s kojom ima 35-godišnjeg sina Jayceeja Chana.