Karlie Kloss udala se za svog zaručnika Josha Kushnera.

Galerija


Supermodel Karlie Kloss uplovila je u bračnu luku sa svojim odabranikom tehnološkim investitorom Joshuom Kushnerom, nakon šest godina veze i nekoliko mjeseci zaruka.

Vezani članci Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Vjenčanje koje je bilo obavijeno velom tajne: Nakon svih problema rekli "da" drugi put u godinu dana Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Instagram) Najseksi muškarac na svijetu oženio 16 godina mlađu zaručnicu: Raskošna svadba potrajala tri dana!

Intimna ceremonija s osamdesetak gostiju održana je u New Yorku, a prelijepa mladenka nije skidala osmijeh s lica.

"Vjenčanje je bilo intimno i dirljivo. Par je blistao od sreće", otkrio je prijatelj blizak mladencima koji je nazočio svečanoj ceremoniji održanoj prema židovskoj tradiciji, a navodno je sama Karlie prešla na židovsku vjeru prije zaruka.

Karlie je za najvažniji dan u životu odlučila odjenuti Dior vjenčanicu koja joj je stajala kao salivena, što je bilo i za očekivati jer joj je francuska modna kuća oduvijek najdraža.

Josh Kushner je mlađi brat američkog državnog savjetnika Jareda Kushnera, koji je u pratnji supruge Ivanke Trump viđen kako odlazi na vjenčanje.

Karlie i Josh veliku zabavu za sve prijatelje i poznanike planiraju organizirati u proljeće jer neki važni ljudi nisu mogli doći, poput Karliene prijateljice Taylor Swift koja je trenutno na australijskoj turneji.