Gwyneth Paltrow udala se za dugogodišnjeg dečka Brada Falchuka.

Galerija


Jedna od omiljenih holivudskih plavuša i Oscarom nagrađena glumica Gwyneth Paltrow nakon godinu dana zaruka, izrekla je "sudbonosno da" svom izabraniku, filmskom producentu Bradu Falchuku.

Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Instagram)
Gwyneth Paltrow (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Instagram)
Brad Falchuk (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Vezani članci Goop (Foto: Instagram) Kontroverzna fotka zapalila Instagram: Je li se na njoj razgolitila 46-godišnja glumica? Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Tužna priča omiljene princeze Diane možda je još tragičnija no što se isprva mislilo...

Ceremonija vjenčanja održana je u subotu, na njezinom njujorškom imanju u elitnom Hamptonsu na Long Islandu. Na popisu uzvanika našla su se brojna slavna imena poput glumaca Roberta Downeyja Jr-a, Roba Lowea i komičara Jerryja Seinfelda, redatelja Stevena Spielberga te glazbenika Benjia Madena i supruge Cameron Diaz, no na njemu se ipak nije našao Gwynethin suprug i frontmen grupe Coldplay Chris Martin.

Naime, Gwyneth je svojevremeno najavljivala kako će je upravo Chris otpratiti do oltara, međutim to se nije dogodilo. On je u vrijeme održavanja ceremonije bio u samo dva sata vožnje udaljenom New Yorku na Global Citizen Festivalu.

Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Instagram)
Robert Downey Jr i Rob Lowe (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Instagram)
Jerry Seinfeld (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Instagram)
Steven Spielberg (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

U dvorištu imanja nakojem je vjenčanje bilo održano bila su postavljena tri šatora - jedan za ceremoniju, drugi za dolazak gostiju i treći za osoblje koje brinulo da sve prođe u najboljem redu.

Večer prije vjenčanja par je viđen kako uživa u probi za veliki dan i to na imanju Jerryja Seinfelda koji im je zapravo prvi susjed.

Gwyneth je fotografiju s vjenčanim prstenjem na rukama objavila na svom Instagram profilu, a gotovo 300 tisuća ljudi je lajkalo objavu i čestitalo na sretnim vijestima. 

Gwyneth i Brad u vezi su bili četiri godine, a zaručeni jednu.