Plavokosa Doutzen Kroes svojedobno je bila jedna od najzaposlenijih manekenki svijeta.

Galerija


Nizozemska ljepotica ima 34 godine te tijelo bolje i od nekih mlađih kolegica.

Vezani članci Taylor Hill (Foto: Profimedia) Ova ljepotica bez šminke ne sliči sebi, no javnost ju obožava jer promiče stvarnu ljepotu Shanina Shaik (Foto: Profimedia) Dva mjeseca nakon iznenadnog razvoda ljubi drugoga, ali ne izgleda entuzijastično

Plavokosa Doutzen Kroes svojedobno je bila jedna od najzaposlenijih manekenki te jedna od najistaknutijih Victoria's Secret anđelica. No, i u četvrtom desetljeću te nakon dvoje djece, ova zgodna mama radi punom parom.

Ipak, zanosna Nizozemka pazi kako bi dovoljno vremena provela sa svojom djecom, sinom Phyllonom i kćeri Myllenom koje je dobila sa sunarodnjakom i DJ-em Sunneryjem Jamesom.

Podsjetimo, par je zajedno od davne 2009. godine, a već 2010. godine stali su pred oltar. Godinu dana kanije stigao je sinčić, a 2014. godine i kćerkica kao još jedna kruna njihove ljubavi za koju se svih ovih godina nije vezao niti jedan skandal.

Posljednjih dana Doutzen uživa na Ibizi na jahti s još nekoliko "anđelica", kao što su Shanina Shaik, Joan Smalls i Candice Swanepoel, no svu pažnju svakako plijene njezini ubojiti mišići na trbuhu po kojima je godinama poznata.

Oni svakako konkuriraju onima brazilske manekenke Izabel Goulart koja je također poznata kao velika ljubiteljica teretane i zdrave prehrane, a kad tako živiš, rezultati ne mogu nedostajati.

U našoj se galeriji uvjerite kako Nizozemka s godinama samo izgleda sve bolje. 

Nekad najseksi žena svijeta ne može držati oči otvorene od previše botoksa