Tini Turner suradnici su u Parizu priopćili tužnu vijest. Preminuo je njezin sin Craig.

Galerija


Slavna pjevačica trenutno proživljava najgore dane.

Vezani članci Tina i Ike Turner (Foto: AFP) Glazbena diva otkrila intimne detalje iz života sa zlostavljačem: "Slomio bi mi rebra, nos, bio je okrutan" Tina i Ike Turner (Foto: Profimedia) Iza osmijeha glazbene dive na ovoj fotografiji kriju se godine brutalnog zlostavljanja, no uspjela se spasiti

78-godišnju pjevačicu Tinu Turner u Parizu su dočekale najgore moguće vijesti za jednu majku. Kako piše TMZ, njezin najstariji sin Craig Raymond u svom domu u Los Angelesu počinio je samoubojstvo iz još nerazjašnjenih razloga. 

Craig je rođen kada je glazbena diva imala 18 godina i prije njezine udaje za Ikea Turnera. Kada se par vjenčao, posvojio je i Craiga, čiji je biološki otac saksofonist Raymond Hill, koji je nastupao s Ikeovim bendom.

Craig je imao 59 godina te je bio uspješni agent nekretninama, a pjevačica je trenutno na putu za San Fernando Valley gdje je živio.

U vrijeme kada je primila tragične vijesti pjevačica se nalazila na Tjednu mode u Parizu, a tamo je otputovala iz Švicarske, gdje je upravo kupila novi dom.

Ne ustručavajte se potražiti pomoć

Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi da pravom odlukom, nemojte se nikad ustručavati i pitati za pomoć i razgovor. Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb

Nazovite na telefon 01-2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam.
U Centar za krizna stanja pri KBC-u Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Hrabri telefon

Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima, možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu.
Ako ste dijete, nazovite na besplatni broj 116-111.
A broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danm od 9 do 20 sati.
Psihološki centar TESA

Psihološki centar TESA je udruga koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.

Nazovite na broj: 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22h ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr