34-godišnji Theodore Jones ubijen je rano jutros ispred jednog restorana u New Orleansu.

Galerija


Američki reper ubijen je u rodnom New Orleansu.

Vezani članci Gordana Buljan Flander Ove godine je 40 posto više kaznenih djela nasilja u obitelji: "Važno je na vrijeme prepoznati rizične faktore" Policija pronašla tijelo u stanu u Zagrebu i ozlijeđenog muškarca koji je brzo preminuo - 4 Pucnji i dvoje mrtvih, jedan od njih policajac: Objavljeni detalji užasa u stanu na zapadu Zagreba

34-godišnji Theodore Jones, poznatiji pod umjetničkim imenom Young Greatness, ubijen je rano jutros ispred jednog restorana u New Orleansu.

Kako javljaju strani mediji, pucnjava se dogodila oko 2 ujutro, a dva nepoznata počinitelja još uvijek su u bijegu. Kada je policija stigla na mjesto događaja, reper više nije bio živ, a ležao je licem okrenutim prema dolje te je imao nekoliko rana na leđima. Počinitelji su nakon ubojstva ukrali njegov automobil te se odvezli u nepoznatom smjeru.

Mladi reper proslavio se pjesmom "Moolah" 2015. godine, a prošle je godine potpisao ugovor s diskografskom kućom Cash Money.

Njegova majka Jeanine Rose otkrila je kako je njezin sin stigao u rodni grad zbog sprovoda niti ne sluteći kako će sljedeći biti njegov. U vrijeme pucnjave bio je na parkiralištu restorana te na Facetimeu sa svojim menadžerom. Još uvijek se ne zna razlog zašto je reper napadnut.

Da stvar bude još tragičnija, reper je prije nekoliko dana na Instagramu čestitao 14. rođendan svojoj kćerkici uz prelijepu posvetu. "Moja glavobolja, moja inspiracija,  moja motivacija. Sretan ti 14. rođendan i da, naravno da idem s tobom na maturalnu večer."

Nažalost, to se neće dogoditi...

Marko Grubnić i mama Branka harače Milanom, no nekada su izgledali potpuno drugačije

Dočekao ih u suzama: Meghan i Harry tješili uplakanog dječaka i pokazali svoju brižnu stranu