Kolege potreseni

Američki glazbenik ubijen u 34. godini, nekoliko minuta prije smrti objavio je tvit koji ledi krv u žilama

Nipsey Hussle i Jamie Foxx (Foto: Getty Images) Nipsey Hussle i Jamie Foxx (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nipsey Hussle (Foto: Getty Images) Nipsey Hussle (Foto: Getty Images) Nipsey Hussle (Foto: Getty Images) Nipsey Hussle (Foto: Getty Images) Nipsey Hussle i Snoop Dog (Foto: Getty Images) Nipsey Hussle i Jamie Foxx (Foto: Getty Images) Nipsey Hussle i Jay Z (Foto: Getty Images) Nipsey Hussle (Foto: Getty Images) +0 Nipsey Hussle (Foto: Getty Images) Galerija

Nipsey Hussle upucan je na ulicama Los Angelesa.

Američki reper Nipsey Hussle preminuo je od posljedica ranjavanja vatrenim oružjem ispred svoje trgovine s odjećom u Los Angelesu, piše TMZ.

Pogledaj i ovo XXXTentacion (Foto: Twitter) Neslana šala? Reper kojeg su proglasili mrtvim ipak je živ? "Smirite se, nitko nije rekao da sam umro!"

Nekoliko različtih izvora potvrdilo je vijest kako je u 33-godišnjeg repera ispaljeno više hitaca iz vatrenog oružja, a na mjesto događaja stigle su hitna služba i policija.

"Trenutačno nemamo informacija o počinitelju, više detalja bit će poznato nakon istrage", izjavila je policija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nipsey Hussle (@nipseyhussle) on

Nipsey je svojevremeno otvoreno pričao o svom angažmanu u jednoj lokalnoj bandi, a nekoliko minuta prije smrti objavio je tvit u kojem priznaje kako ima neprijatelje i koji ledi krv u žilama.

"Blagoslov je imati snažne neprijatelje", napisao je.

Nipseyova smrt šokirala je njegove kolege, između ostalih Rihannu i Snoop Doga, koji su se oglasili na društvenim mrežama.

"Ovo nema smisla! Potresena sam! Dragi Bože, neka njegov duh počiva u miru, a njegovim voljenima pruži dovoljno utjehe. Toliko mi je žao što ti se to dogodilo", napisala je Rihanna na Twitteru, dok je Snopp Dog objavio reperovu sliku na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +5 Kate Hudson, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Celebrity Ovako to izgleda kad se slavna slatkica pretvori u seksi zavodnicu, a nedavno je proslavila 50. rođendan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene