Celebrity Day

Otkrili svoje nepoznato lice: Nešto drugačija izdanja domaćih zvijezda od onih u kojima smo ih navikli vidjeti

Damir Hoyka i Zlatan Zuhrić Zuhra Damir Hoyka i Zlatan Zuhrić Zuhra Goran Jakuš/PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Hoyka i Zlatan Zuhrić Zuhra Zlatan Zuhrić Zuhra Mario Petreković +0 Aklea Neon Galerija

U Zagrebu je i ove godine održan Celebrity Day.

Rijetko kada domaći celebrityji dopuste da ih javnost upozna u sasvim drugačijim ulogama od onih na koje smo naviknuli, no kada se radi o seminaru Fotosofia – sve je moguće. Tako su i ove godine na besplatnom seminaru za naprednu fotografiju pod vodstvom Damira Hoyke, domaće zvijezde mladim fotografskim talentima otkrile svoje nepoznato lice.

Pogledaj i ovo Fotosofia Besplatno je! Već sedamnaesta godina dobrih vibracija s Fotosofije Damira Hoyke: "Želio sam stvoriti snažan događaj!"

"Celebrity Day je za nas praznik, dan kada možemo biti sve što poželimo. I tako već 15 godina. Za one ispred i one iza objektiva mašta je jedino ograničenje, a kako smo vidjeli na snimanju – ovo će biti sezona za pamćenje", rekao je Hoyka koji je celebrity radionicu smjestio u zagrebački Katran, u carstvo zabave komičara Marija Petrekovića koji je veteran prema broju poziranja Hoykinim seminaristima.

Na Celebrity Dayu prvi put je sudjelovala glumica Ana Begić koja već ima planove za iduću godinu. 

"Jedva čekam da dođem opet. Ovo što sam vidjela je odličan temelj za nove fotografske nade, a nama koji im poziramo veliko je veselje doživjeti se u neobičnim izdanjima. Sad još samo treba produbiti koncept, da finale ovog snimanja preraste u jedan dobar tulum", zaključila je Ana Begić.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene