U Zagrebu je i ove godine održan Celebrity Day.

Galerija


Rijetko kada domaći celebrityji dopuste da ih javnost upozna u sasvim drugačijim ulogama od onih na koje smo naviknuli, no kada se radi o seminaru Fotosofia – sve je moguće. Tako su i ove godine na besplatnom seminaru za naprednu fotografiju pod vodstvom Damira Hoyke, domaće zvijezde mladim fotografskim talentima otkrile svoje nepoznato lice.

Vezani članci Fotosofia Fotosofia donosi svjetlo optimizma: Kako snimiti dobru fotografiju saznajte ovoga lipnja u Zagrebu Fotosofia Odlično su se snašli: Mario Petreković, Maja Bajamić i Rene Bitorajac u ulozi modela

"Celebrity Day je za nas praznik, dan kada možemo biti sve što poželimo. I tako već 15 godina. Za one ispred i one iza objektiva mašta je jedino ograničenje, a kako smo vidjeli na snimanju – ovo će biti sezona za pamćenje", rekao je Hoyka koji je celebrity radionicu smjestio u zagrebački Katran, u carstvo zabave komičara Marija Petrekovića koji je veteran prema broju poziranja Hoykinim seminaristima.

Na Celebrity Dayu prvi put je sudjelovala glumica Ana Begić koja već ima planove za iduću godinu. 

"Jedva čekam da dođem opet. Ovo što sam vidjela je odličan temelj za nove fotografske nade, a nama koji im poziramo veliko je veselje doživjeti se u neobičnim izdanjima. Sad još samo treba produbiti koncept, da finale ovog snimanja preraste u jedan dobar tulum", zaključila je Ana Begić.

Severini se u život vratio muškarac koji joj je puno značio, pokušali su zatajiti da su se opet spojili

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju