U travnju stiže beba princa Harryja i supruge Meghan.

Galerija


Rođenje prvog djeteta princa Harryja i supruge Meghan očekuje se krajem travnja ili početkom svibnja, rekla je u ponedjeljak vojvotkinja od Sussexa.

Vezani članci Meghan Markle, kraljica Elizabeta i princ Harry - 2 Kraljevska obitelj oglasila se povodom rođenja kćeri princa Harryja i Meghan, evo što su im kratko poručili Princ Harry - 2 Princ Harry progovorit će o teškoj temi, rijetko koga to neće dirnuti kao i prizori drugih zvijezda na rubu suza

Stigavši u Brikenhead u predgrađu Liverpoola, Meghan i Harry su 40 minuta pozdravljali, komunicirali s okupljenima i odgovarali na pitanja o dolasku kraljevske bebe.

"Rekla je da je trudna 6 mjeseci i da se porod predviđa krajem travnja, početkom svibnja", prenijela je agenciji Press Association Kim Thompson nakon kratkog razgovora s Meghan.

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa, koji su se vjenčali u svibnju 2018., izgleda ne žele znati spol djeteta prije rođenja.

Oni su došli u Birkenhead podržati lokalne udruge koje rade u korist žena i mladih i odati počast pjesniku Wilfredu Owenu iz tog grada, koji je umro u Francuskoj u dobi od 25 godina.

Palača Kensington je odbila potvrditi predviđeni datum rođenja djeteta i samo je navela da se ono očekuje u proljeće. (HINA)

Znate li gdje je nestala lijepa voditeljica Ivona? Pronašli smo je unatoč tome što je pobjegla od svjetla reflektora

Skandal u susjedstvu: Potpuno gola Jelena Karleuša? Srbija bruji o slikama koje kruže brzinom munje