Martini nije bilo drago

Prepoznajete li ovog golišavog lika? Vratio se u Supertalent i Maju oduševio poklonom

Brent Ray Fraser (Foto: Dnevnik.hr) Brent Ray Fraser (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila je poklon iznenađenja (Foto: Supertalent) Brent Ray Fraser (Foto: Dnevnik.hr) Brent Ray Fraser (Foto: Instagram) Brent Ray Fraser (Foto: Instagram) Brent Ray Fraser (Foto: Instagram) +0 Brent Ray Fraser (Foto: Instagram) Galerija

Iako nije stigao do polufinalnih emisija, goli slikar Brent Ray Fraser video porukom obratio se žiriju i publici Supertalenta.

Nije twerkerica Sarah jedina koja je svojim pojavljivanjem u drugoj polufinalnoj emisiji iznenadila žiri i publiku ovog showa.

Pogledaj i ovo Brent Ray Fraser, Sarah Seifert (FOTO: Dnevnik.hr) Što vi kažete? Mrdanje guzom ili goli slikar: Koji vas se nastup u Supertalentu više dojmio?

Putem video poruke svima spomenutima obratio se kontroverzni kandidat Brent Ray Fraser, poznatiji kao goli slikar, koji je za Maju pripremio poseban poklon. Često mislim na Martinu i pitam se što je pošlo po zlu. Mislim da sam shvatio, sigurno joj se nije svidjela glazba. Uvjerit ću je da i ja volim ozbiljnu glazbu'' poručio je Brent uz plesnu koreografiju tipičnu za njega.

A iako se nije pojavio u emisiji, Maji je poslao njezin portret kojim je ona bila oduševljena.

''Žao mi je što ne mogu biti s vama i natjecati se s ostalim kandidatima u polufinalu, ali to je u redu. Kao izraz moje ljubavi prema vama, za svu ljubaznost koju ste mi pružili i podijelili sa mnom, naslikat ću za Maju posebnu sliku.

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene