Nursara Suknamai, tajlandska misica, također je bila u helikopteru koji se srušio prošlog vikenda.

Galerija


U helikopteru koji se u subotu navečer srušio nakon utakmice Leicestera i West Hama, u kojem je bio i vlasnik Leicestera Vichai Srivaddhanaprabha, bila je i druga pratilja Miss Universe Tajlanda Nursara Suknamai.

Vezani članci New York: Dvije osobe poginule u padu helikoptera u East River (Foto: AFP) - 3 Snimile i kamere: Helikopter pao u East River u New Yorku, 5 poginulih, pilot se uspio spasiti Pad helikoptera na kuću u Kaliforniji (Foto: Reuters) Helikopter se srušio na obiteljsku kuću, troje poginulih

Nursara je titulu ponijela 2005. godine, a bila je dobra prijateljica vlasnika Leicestera.

Engleski mediji objavili su imena stradalih u ovoj nesreći, a osim vlasnika kluba i misice nastradali su i Kaveporn Punpare, desna ruka vlasnika kluba, pilot Eric Swaffer te njegova partnerica Izabela Roza Lechowicz.

Podsjetimo, tajlandski milijarder Srivaddhanaprabha bio je vrlo popularan u Leicesteru, ne samo zbog nogometa, već i brojnih humanitarnih donacija i doprinosa lokalnoj zajednici. Klub je preuzeo 2010. godine, a u njegovoj eri Lisice su 2016. senzacionalno osvojile naslov prvaka.

 

Emotivna poruka Dejana Lovrena: ''Znam da ti nije bilo lako, prošla si kroz pakao''

Ella Dvornik otvoreno o predrasudama: ''I nije laž da sam narkomanka''

Možete li vjerovati da je ovo on? Slavni Hrvat otkrio o čemu je sanjao u djetinjstvu