Green Gold Club obasjan kristalima – pogledajte spektakularni La Fiesta 'feahters & crystals' party koji se proteklog vikenda održao u Zagrebu.


Green Gold Club ovog vikenda bio je obasjan kristalima! Središnje mjesto zagrebačkog noćnog života, ispunilo je obećanje i ponovno priredilo nezaboravnu noć prepunu iznenađenja pod nazivom La Fiesta party 'feahters & crystals'!

FOTO Ovakav party se ne propušta!

Vezani članci Slika nije dostupna Tulum za pamćenje - La Fiesta party i Green Gold Club, subota 5. srpnja! Slika nije dostupna Ljepotice plešu samo za vas - pogledajte ih uživo u Zagrebu!

Najviše uzdaha, posebno onih ženskih izmamio je Dmitrii Politov spektakularni plesač na šipci čije je pokrete teško opisati, kao i svjetski poznati glazbenik, virtuoz na gitari Manuel Moore.

Za osmijeh na licima muškog djela publike bila je zadužena nizozemska umjetnica Miss Chantall, a sve posjetitelje zagrijala je i uz spektakularni vatreni show!

Temperaturu su dodatno podizale i atraktivne plesačice u glamuroznim kostimima, a sve to uz najbolji glazbeni mix DJ Daisya.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook