Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Amerikanci slave vatrometom, karnevalom, piknicima, političkim govorima, koncertima, a ovako su važan dan proslavili poznati i slavni.


Dan nezavisnosti ili popularno Četvrti srpnja (engl. Fourth of July), državni je praznik kojim se slavi donošenje Američke deklaracije o neovisnosti 4. srpnja 1776. Godine. Tom je deklaracijom proglašena nezavisnost od Velike Britanije, a diljem zemlje Amerikanci slave vatrometom, karnevalom, piknicima, političkim govorima, koncertima. Naravno da zvijezde i zvjezdice imaju svaki svoj način kako slave ovaj veliki blagdan.

Vezani članci Josie Canseco U njoj je našao utjehu nakon što ga je supruga ostavila zbog druge žene, ali ni njihova idila nije potrajala Jared Leto i Valery Kaufman (Foto: Profimedia) Nisu mu odoljele: Ovaj slavni frajer zaveo je mnoge ljepotice, a u kolovozu stiže tulumariti u Hrvatsku

Crystal Hefner, žena slavnog osnivača časopisa Playboy, proslavila je ovaj blagdan u pravom patriotskom duhu. Na svom je Instagram profilu svima pokazala kako se Četvrti srpnja slavi u obitelji Hefner.