Ne propustite

VIDEO Minea postaje Vuco, a Jasna pjeva plesni hit 'Happy'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andrea je u prošloj emisiji pobijedila u ulozi Shakire, a ove nedjelje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' vidjet ćemo ju opet rasplesanu, ali ovaj put imitirat će korake Senne M.

 

VIDEO Sve nastupe iz showa TVOJE LICE ZVUČI POZNATO gledajte na OYO, a najbolje dijelove na službenoj stranici tvojelice.hr.

Pogledaj i ovo Marija Kolb kao Parni Valjak, TLZP "ovo je bilo teško" Emotivan trenutak u našem hit-showu zbog legendarnog pjevača koji više nije s nama, suze su potekle same od sebe!

Jedan od većih atrakcija bit će sigurno Siniša Vuco odnosno Minea koja će morati skinuti glas i stas ovog pjevača te otpjevati njegov hit "Crna ženo".

Hrvatska Tina zatresla tribine: ‘Ti si prekrasna žena i divan muškarac'

Gledatelje kao i žiri iz epizode u epizodu oduševljava Mario Petreković koji se nakon Tine Turner vraća u muški lik, a ovaj put vidjet ćemo ga kako izvodi "Livin' la vida loca" od Rickyja Martina.

Vanda postaje Axl Rose iz Guns'n'Rosesa, a izvest će pjesmu "Sweet child O'Mine". Opet žena u tijelu muškarca. Brzo i žestoko, očekujem da ću mahati pletenicama. – komentirala je Vanda nakon što je saznala u što će se morati transformirati. Ronald Braus postaje Jasmin Stavros, a izvest će pjesmu "Umoran". Hit "Satisfaction" i preobrazbu u Micka Jaggera upriličit će Giuliano koji je sretan što će se napokon riješiti štikla.

VIDEO Trud se isplatio - Eksplozija u obliku Shakire ostavila sve bez daha!

Jasna će se morati uživjeti u izvedbu popularne pjesme "Happy" Pharrella Williamsa, a ovom veselom pjesmom podignut će na noge i sve članove žirija i natjecatelje. Baby Dooks koji si je poželio malo groova, morat će ipak uvježbati klapsko pjevanje jer je za zadatak dobio otpjevati pjesmu ''Da te mogu pismom zvati'' klape Maslina.

Indira Vladić pridružit će se Goranu Navojcu, Sandri Bagarić i Tomi in der Mühlenu u komentiranju i ocjenjivanju ovotjednih transformacija u nedjelju u 20h samo na Novoj TV.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene