Simon je s Lauren Silverman bio u vezi godinu dana, a nakon što je ona ostala trudna s njim, rastala se od supruga te je cijela afera procurila u javnost.


Simon Cowell, koji je posljednjih tjedana punio medijske stupce svojom aferom sa suprugom najboljeg prijatelja, prekinuo je medijsku šutnju te na crvenom tepihu progovorio o svojoj djevojci.

>> Kao što se i očekivalo - Na crvenom tepihu izazvali pravu histeriju!

Vezani članci Slika nije dostupna Ostala trudna s muževim najboljim prijateljem, a sada se i rastala Slika nije dostupna 'Spavao si s mojom ženom dok sam ja još bio u vezi s njom!'

Podsjetimo, Simon je s Lauren Silverman bio u vezi godinu dana, a nakon što je ona ostala trudna s njim, rastala se od supruga te je cijela afera procurila u javnost.

'Lauren je zaista posebna djevojka. Stvari u mom životu idu na bolje. To je nešto o čemu prije nisam ni razmišljao, a sad mi je drago što se dogodilo', komentirao je Simon kako je prihvatio vijest da će postati otac te dodao kako je bio 'izvan sebe od sreće' kad je prvi put čuo tu vijest.

Ipak, trudna Lauren Silverman nije bila s njim na crvenom tepihu tijekom premijere filma o One Directionu već je Simon u pratnji poveo bivšu djevojku Sinittu te bivšu zaručnicu Mezhgan Hussainy.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook