pokušavala mu je oprostiti

Serijski preljubnik se javno ispričao slavnoj reality sestri nakon što je test očinstva potvrdio da ju je po tko zna koji put prevario

Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian Tristan (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) +3 Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Tristan Thompson je dobio potvrdu da je definitivno otac djeteta Maralee Nichols, a javno se ispričao svojoj djevojci Khloe Kardashian koju je i ranije često varao.

Zvijezda Sacramento Kingsa, Tristan Thompson, potvrdio je da je dobio dijete s fitness manekenkom Maralee Nichols te da se s njom spetljao dok je još bio u vezi s Khloe Kardashian. Daily Mail piše kako je DNK analiza potvrdila kako je on otac Maraleeina djeteta, a serijski preljubnik sada se po tko zna koji put javno ispričao svojoj djevojci s kojom ima trogodišnju kćerkicu True.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian Meta oštrih komentara Nakon pomalo bizarnog priznanja postala predmet ismijavanja: ''Varao te čak i na dan kad si rodila''

"Današnji test očinstva potvrdio je da sam dobio dijete s Maralee Nichols. Veselim se zajedničkom odgoju djeteta, a ispričavam se svima koje sam na ovaj ili onaj način povrijedio. Ne zaslužuješ ovo", napisao je na Instagram storyju Thompson, a poruku je uputio Khloe Kardashian.

"Ne zaslužuješ bol i poniženje koje sam ti priuštio. Ne zaslužuješ način na kojim sam se odnosio prema tebi posljednjih godina. Moja djela definitivno ne pokazuju ono što mislim o tebi. Nevjerojatno te volim i poštujem, iako to sigurno ne misliš sada", rekao joj je.

To je ujedno i prvi put da je Tristan javno priznao kako je dobio treće dijete.

"Nikada nije bilo ni sumnje da je Tristan otac djeteta Maralee Nichols", rekao je njezin odvjetnik Harvey Englander. "Tristan je mjesecima govorio laži", dodao je. Osim djece s Maralee i Khloe, Tristan ima i petogodišnjeg sina Princea s bivšom djevojkom, Jordan Craig.

Podsjetimo, Tristan je varao Khloe čak i za vrijeme trudnoće. Košarkaš je viđen s nekoliko misterioznih žena u intimnom druženju, a u veljači 2019. uhvaćen je kako ljubi Jordyn Woods, najbolju prijateljicu Khloeine sestre Kylie Jenner i ubrzo nakon toga su prekinuli. Ona mu prije nekoliko mjeseci ponovno odlučila dati šansu, ali svemu je došao kraj u lipnju prošle godine nakon što su Thompsona paparazzi uhvatili kako ulazi u sobu jedne vile u Los Angelesu s tri djevojke.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) +3 David Beckham i Harper (Foto: Instagram) Celebrity Beckham izazvao zgražanje zbog nove obiteljske snimke, evo što je to svima zasmetalo: "Malo je prevelika za ovako nešto"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene