Nikolina Stepić očarala je žiri umijećem trbušnog plesa, a našoj Miji Kovačić u backstageu je otkrila što nam priprema u polufinalnoj live emisiji ove nedjelje samo na Novoj TV.

Galerija


Nikolina Stepić u sedmoj sezoni Supertalenta pokazala je svu ljepotu ženskog tijela i onoga što ono može.

Vezani članci Jakob Bergant (Foto: Screenshot Nova TV) Osebujni Slovenac otkrio ono što su se svi pitali - kako je prenio divovski mač preko granice Nikolina Stepić (Foto: Nova TV) - 10 Zbog ove žene na pozornici Davor Bilman je zanijemio: Pokazala je svu ljepotu ženskog tijela!

36-godišnjakinja je trbušna plesačica koja raskošne kostime nabavlja preko najboje prijateljice iz Egipta u kojem je i sama živjela godinu dana. Nikolina je plesala u pustinji i na brodovima, a za Arape generalno ističe kako su opušteniji i spremniji za ples od Hrvata, kojima za to ipak treba malo više poticaja.

Kako bi njezin nastup u sedmoj sezoni "Supertalenta" bio nezaboravan, Nikolina se posebno potrudila, pa je i doslovno svijetlila na pozornici - nosila je svjetleća krila, što je oduševilo publiku, ali i žiri. Posebne riječi hvale za nju je imala Martina.

"Hvala ti što smo napokon vidjeli ljepotu ženskog tijela, ali i pravu plesačku tehniku i strast", poručila joj je.

Nikolina se prethodno bavila jazz danceom i suvremenim baletom, no već na prvom satu trbušnog plesa znala je da je to ples kojim se želi baviti u budućnosti. Sudeći po reakciji Davora Bilmana kada je prvi put izašla na pozornicu, koji je doslovno zanijemio od pozitivnog šoka, Nikolina je opčinila sve prisutne u studiju, režiji, ali i brojnu publiku koja je svake nedjelje prikovana uz male ekrane zbog ovog popularnog showa.

Nikolina je opčinila i Maju koja joj se nakon nastupa pridružila na pozornici kako bi se okušala u ovoj vrsti plesa! No male tajne trbušnog plesa zanimale su i našu Miu Kovačić za potrebe njezine nove emisije "Backstage s Miom" koja ide svake nedjelje na YouTube kanalu Nove TV u kojoj nam simpatična voditeljica donosi sva događanja iz backstagea.

"Od mene u nedjelju očekujte puno toga. Bit će iznenađenja, rekvizita, po meni će biti show, a iza mene će biti i neke pomagačice, neću biti sama", otkrila je Nikolina Miji iza kulisa. A kako su se cure zabavile pogledajte u videu u našoj galeriji.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici te na Facebooku i Instagramu!

Tužan život, ali samo jedna želja: Izvanbračni sin pokojnog Šabana Šaulića na samrti