U knjizi 'Living Large, Cheating Death and Drums Drums Drums', slavni bubnjar ispričao je kako je sam sebi spasio život nakon pada privatnog aviona. Većina posade tada je poginula.


Zaista šokantnu priču podijelio je s medijima glazbenik Travis Barker. Podijelio je s medijima sve detalje o nesreći u kojoj je zamalo izgubio život.

Vezani članci Kourtney Kardashian i Travis Barker Većini su nespojiv par, ali fotka njihova strastvenog poljupca postala je hit zbog njezina bikinija koji se jedva vidi Kourtney Kardashian Reakcije na ovaj nespojivi par su podijeljene: Potpuno su različiti, više se ne skrivaju, a čini se da zajedno baš uživaju

Naime, prije nekoliko godina trebao je privatnim letom letjeti u Južnu Karolinu, no avion nikad nije krenuo već se srušio. Travis je jedva spasio živu glavu. Legao je na jedno krilo aviona, nakon čega se krilo zapalilo. Zapalio se i sam Travis, zadobivši stravične opekline. Od šest članova posade, preživjela su dvojica - Travis i DJ AM.

Prelijepa pjevačica i 'zločesti' roker prekinuli nakon samo tri tjedna veze

Nažalost, DJ AM je preminuo 2009. godine nakon što se navukao na tablete protiv bolova. Njih je počeo konzumirati nakon nesreće. Travis je o tom iskustvu pisao u knjizi 'Living Large, Cheating Death and Drums Drums Drums'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook