Drama

Slavni glazbenik jedva izbjegao smrt u gorućem avionu, spasio se zadnji čas

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U knjizi 'Living Large, Cheating Death and Drums Drums Drums', slavni bubnjar ispričao je kako je sam sebi spasio život nakon pada privatnog aviona. Većina posade tada je poginula.

Zaista šokantnu priču podijelio je s medijima glazbenik Travis Barker. Podijelio je s medijima sve detalje o nesreći u kojoj je zamalo izgubio život.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian i Travis Barker - 2 nije znao Kardashianka obznanila sretnu vijest na koncertu svog supruga, pogledajte kako je on reagirao kada je ugledao njezinu poruku!

Naime, prije nekoliko godina trebao je privatnim letom letjeti u Južnu Karolinu, no avion nikad nije krenuo već se srušio. Travis je jedva spasio živu glavu. Legao je na jedno krilo aviona, nakon čega se krilo zapalilo. Zapalio se i sam Travis, zadobivši stravične opekline. Od šest članova posade, preživjela su dvojica - Travis i DJ AM.

Prelijepa pjevačica i 'zločesti' roker prekinuli nakon samo tri tjedna veze

Nažalost, DJ AM je preminuo 2009. godine nakon što se navukao na tablete protiv bolova. Njih je počeo konzumirati nakon nesreće. Travis je o tom iskustvu pisao u knjizi 'Living Large, Cheating Death and Drums Drums Drums'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene