Igor Mešin, Nives Celzijus, Goran Navojec, Frano Ridjan, Maja Šuput i Indira Levak transformirali su se u neke od najvećih legendi jer one se vraćaju u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Galerija


Ususret uzbudljivoj novoj, šestoj sezoni popularnog zabavnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' koja donosi brojne novosti, i sami voditelji i članovi žirija prošli su kroz zahtjevan proces transformacije, a sve to je bilo u svrhu snimanja spota za šestu sezonu showa Nove TV.

Vezani članci Žiri showa Tvoje lice zvuči poznato Novi žiri showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ima važnu poruku za gledatelje, pogledajte o čemu je riječ! Nives Celzijus, Goran Navojec, Indira Levak, Igor Mešin Urnebesne transformacije osmero kandidata ocjenjivat će nova postava žirija, evo o kome je riječ

Igor Mešin, nekadašnji voditelj, a sada član četveročlanog žirija stao je ''u cipele'' legendarnog Johna Lennona. Susreo je tako u restoranu popularni član Beatlesa jedinstvenu Marilyn Monroe koju je sjajno odglumila pjevačica, i članica žirija Nives Celzijus.

Njihov kolega Goran Navojec dobio je priliku na trenutak osjetiti kako je to biti Elvis Presley dok se voditelj showa Frano Ridjan transformirao u Freddieja Mercuryja.

Da Maji Šuput stoji sjajno i crna perika, vidjet ćete u spotu u kojem je odglumila legendarnu Amy Winehouse. Hrvatska Tina Turner je Indira Levak, a kako se snašla u ulozi ove mega popularne zvijezde pogledajte u spotu koji najavljuje još zabavniju sezonu hit showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' koja uskoro kreće s emitiranjem na Novoj TV.

Maja Šuput u novoj ulozi: ''Da mi je to netko rekao prije nekoliko mjeseci, rekla bih da je lud!''