Slavna glumica i redateljica Angelina Jolie ima moto – ako nešto želiš napraviti kako treba u Hollywoodu, napravi to sam.


Tako je i u novom filmu kojeg je snimila sa suprugom Brad Pittom na Malti. Riječ je o njihovom drugom zajedničkom projektu 'By The Sea' nakon 'Mr. i Ms. Smith' gdje su se i upoznali, a novi film obiteljska je drama bračnog para – u nekim kadrovima teško je i gledati scene u kojima se slavni par tuče, svađa, a palo je i nekoliko šamara...

Rade Šerbedžija o slavnim prijateljima: 'Slavom su izgubili slobodu i postali zatvorenici vlastitog života'

Vezani članci Shiloh Jolie Pitt Kći slavnog para s godinama sve više nalikuje na dječaka, a njihov mukotrpan razvod posebno joj teško pada zbog jedne stvari Angelina Jolie i Brad Pitt Brad Pitt dobio veliku sudsku bitku protiv Angeline Jolie nakon što je njezino svjedočenje proglašeno nevjerodostojnim

Jolie je i sama priznala kako je bilo jako teško snimati ovaj film sa suprugom, posebno jer su tada i službeno bili na medenom mjesecu nakon prošlogodišnjeg vjenčanja. 'Režirala bi scenu u kojoj smo zajedno, i sebe i njega u toj frustrirajućoj svađi – bilo je teško. Šalili smo se da sve ovo izgleda kao da se roditelji svađaju a naša filmska ekipa ne zna gdje bi stajala i gdje bi gledala', ispričala je Angelina, piše Us Weekly.

Slavna glumica i redateljica priznala je i kako je uloga redatelja iznimno veseli. 'Shvatila sam da nikad nisam voljela glumu već režiranje. Sretna sam kada sam na setu', rekla je Jolie.

Pogledajte i prvi službeni trailer filma 'By The Sea'. Film je smješten u Francusku sredinom 70-tih. Priča je to o bivšoj plesačici Vanessi i njezinu suprugu Rolandu, američkom piscu. Njih su se dvoje otisnuli na zajedničko putovanje, no čini se kao da se udaljavaju jedno od drugoga. Ipak, kada stignu u miran gradić uz more, za njih će se sve promijeniti. Provodeći vrijeme sa stanovnicima toga živopisnog mjesta, kroz njihove će priče početi rješavati i probleme u svojemu životu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook