Član popularnog sastava The Chainsmokers, Alex Pall, pošteno je posramljen zbog svojih ljubavnih afera.

Galerija


Da su prevarene žene mogu biti itekako opake na svojoj koži uvjerio se pjevač Alex Pall. Član popularnog sastava The Chainsmokers našao se u poprilično nezgodnoj situaciji nakon što je njegova donedavna djevojka Tori Woodward javno raskrinkala njegovu aferu.

Tori je na u svojim Instagram pričama objavila nekoliko fotografija nadzornih kamera koje prikazuju Alexa u kompromitirajućem izdanju s drugom djevojkom. "Alex je odvratan. Muškarci su smeće. Nikad to ne zaboravite. Gledat će vas u oči i reći vam da vas vole. A onda će vas uništiti u sekundi", napisala je ispod fotografija na kojima Alex grli nepoznatu plavušu. Njezine objave ubrzo su nestale, a za sve je optužila upravo Alexa koji ju je, kako tvrdi, prijavio Instagramu koji je objave uklonio.

Alex Pall (FOTO: Instagram)
Alex Pall (FOTO: Instagram)

Ovo navodno nije prvi Alexov preljub tijekom njihove četverogodišnje veze, a Tori najviše pogađa što se za svoje postupke nikada nije ispričao.  "Nakon što sam ga satima molila da iskreno prizna preljub rekao mi je tek da mu ovo nije bilo prvi put. Ona ludara iz Vegasa, pa bijedna manekenka s Instagrama s kojom je snimljen i brojne druge za koje mi se zakleo da ih nikada nije dirnuo", otkrila je razočarana Tori.

 

A post shared by Tori Woodward (@toriwoodward) on

 

A post shared by Tori Woodward (@toriwoodward) on