Turbulentna priča

Zbog njega je ostavila supruga, a onda ju je on počeo varati: Bankrotirani supružnici prepustili se strastima

Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Instagram) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Getty Images) +0 Tori Spelling (Foto: Youtube Screenshot) Galerija

Tpri Spelling prvog je supruga Charlieja Shaniana ostavila upravo zbog Deana McDermotta.

Zvijezda serije "Beverly Hills 90210" uživa u romantičnom odmoru sa suprugom.

Pogledaj i ovo showbuzz Zar zaista? Prevario ju je, no ipak... - 'On će se jako boriti za nju!'

Holivudska glumica Tori Spelling sa suprugom Deanom McDermottom pobjegla je od djece na Havaje kako bi uživala u mirnim zajedničkim trenucima.

Par je uhvaćen kako uživa u bazenu i poljupcima koji su dokazali kako je u njihovom braku nakon niza turbulencija ipak sve u najboljem redu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on

Podsjetimo, Tori i Dean upoznali su se na filmskom setu dok je ona bila u prvom braku s glumcem i scenaristom Charliejem Shanianom. Njihova afera započela je prve večeri kada su se upoznali, a Tori se ubrzo razvela.

Niti mjesec dana nakon što je razvod finaliziran 2006. godine, Tori se udala za ljubavnika s kojim danas ima petero djece.

Par je 2013. godine proživljavao veliku bračnu krizu zbog njegove nevjere, a glumica je tada navodno imala i slom živaca. Prema njegovim riječima, glumica se u to vrijeme stalno obrušavala na njega, zbog čega je utjehu tražio u zagrljaju drugih žena, no kasnije je priznao kako se užasno osjećao zbog toga.

Par je spasio brak, no onda su došli drugi problemi, oni financijske prirode. Naime, bračni par McDermott našao se pred bankrotom, a dužni su bili na doslovno sve strane.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on

Zanimljivo, glumica je rođena sa zlatnom žlicom u ustima zahvaljujući poznatom ocu Aaronu Spellingu, i sama je bila velika zvijezda nekadašnje hit-serije "Beverly Hills 90210", a i njezina knjiga "Stori Telling" 2008. godine bila je u užem izboru za najprodavaniju knjigu New York Timesa.

Ipak, od vrha je došla do dna, no čini se kako se par polako izvlači iz problema. Barem se tako čini prema van. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) +10 Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Celebrity Bio je seks-simbol i tiha patnja milijuna žena, a danas je boem opuštenog imidža

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene