Urnebesni su!

Pogledajte top-izjave omiljenog žirija, ali i neočekivani poljubac koji je sve iznenadio!

Davor Bilman, Maja Šuput, Mia Kovačić Davor Bilman, Maja Šuput, Mia Kovačić Youtube screenhot Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Bilman, Maja Šuput, Mia Kovačić Martina Tomčić, Davor Bilman +0 Mia Kovačić i Martina Tomčić Galerija

Mia Kovačić snimila je top-izjave članova žirija u trećoj emisiji showa Supertalent, a zahvaljujući njoj pao je i jedan slatki poljubac.

Maja Šuput predsjedala je žirijem treće emisije uživo showa Supertalent, a ona je zajedno sa svojima kolegama Jankom Popovićem Volarićem, Martinom Tomčić i Davorom Bilmanom i ovog puta oduševila publiku u studiju i pred malim ekranima.

Pogledaj i ovo Sonja Bonačić i Jan Hajsok - 2 ''Kaj? Isuse kriste!'' Zbunjujući Supertalent trenutak u kojem Bilmana baš nitko nije shvatio: ''Što me gledaš, pa ti si u njenom klanu!''

Sve njih uspjela je uhvatiti Mia Kovačić i provjeriti što Maja misli o njezinoj frizuri nakon izazova koji joj je bila postavila, Martini je pročitala poruku tajne obožavateljice i natjerala joj suze na oči, saznala je kakva su bila Jankova očekivanja od zlatnog gumba, a zahvaljujući njoj pao je i iznenađujući poljubac.

Tko se ljubio, koja je Majina tajna energije, je li Davor naučio prihvaćati komplimente i druge najbolje trenutke žirija koje su uhvaćeni u "Backstageu s Miom", pogledajte u našem videu.

Više o showu Supertalent čitajte na službenoj stranici.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene