Mia Kovačić snimila je top-izjave članova žirija u trećoj emisiji showa Supertalent, a zahvaljujući njoj pao je i jedan slatki poljubac.

Galerija


Maja Šuput predsjedala je žirijem treće emisije uživo showa Supertalent, a ona je zajedno sa svojima kolegama Jankom Popovićem Volarićem, Martinom Tomčić i Davorom Bilmanom i ovog puta oduševila publiku u studiju i pred malim ekranima.

Vezani članci Maja Šuput, Davor Bilman, Janko Popović Volarić, Martina Tomčić Žiri Supertalenta pokazao drugu stranu, onu djetinjastu: Pogledajte kako se ludo zabavljaju! Mia Kovačić i Maja Šuput (Foto: Screenshot) Obožavateljica postavila neobično pitanje za Martinu i Janka, a zanimljive odgovore dali su Maja i Davor

Sve njih uspjela je uhvatiti Mia Kovačić i provjeriti što Maja misli o njezinoj frizuri nakon izazova koji joj je bila postavila, Martini je pročitala poruku tajne obožavateljice i natjerala joj suze na oči, saznala je kakva su bila Jankova očekivanja od zlatnog gumba, a zahvaljujući njoj pao je i iznenađujući poljubac.

Tko se ljubio, koja je Majina tajna energije, je li Davor naučio prihvaćati komplimente i druge najbolje trenutke žirija koje su uhvaćeni u "Backstageu s Miom", pogledajte u našem videu.

Više o showu Supertalent čitajte na službenoj stranici.