Donosimo vam pregled top 5 slavnih parova za koje smo već i zaboravili da su nekada pojavili skupa na crvenom tepihu.


Ususret 86. dodjeli prestižne nagrade Oscar prisjećamo se nekih slavnih parova za koje ste možda već i zaboravili da su nekada bili zajedno.

1. Madonna i Michael Jackson

Vezani članci Serija Prijatelji Najvećim obožavateljima "Prijatelja" ovo će uništiti sve: Uočili tik Jennifer Aniston koji se ponavlja u brojnim scenama Rumer Willis i Demi Moore Što se zapravo krije iza šokantnog, novog izgleda Demi Moore? Razne priče utišati nisu mogle ni PR službe

Kralj i kraljica popa pojavili su se zajedno na dodjeli Oscara 1991. godine. Iako su mnogi to priželjkivali, opovrgnuli su glasine da su oni novi holivudski par.

2. Drew Barrymore i Edward Norton

Slavni par bio je u vezi nakon snimanja filma 'Everyone Says I Love You'. Kada su se 1999. pojavili zajedno na crvenom tepihu svi su komentirali kako izgledaju vrlo zaljubljeno.

3. Leonardo DiCaprio i Gisele Bundchen

Sjećate se njih? Ovaj prekrasan par pojavio se zajedno na 77. dodjeli Oscara 2005. godine.

4. Jennifer Aniston i Joh Mayer

Dugo se šuškalo jesu li Jennifer Aniston i John Mayer u vezi, a slavni je par potvrdio glasine pojavivši se zajedno na dodjeli Oscara 2009. godine.

5. Jennifer Lopez i Ben Affleck

Jennifer Lopez i Ben Affleck, koje su mediji prozvali 'Bennifer', pojavili su se zajedno na crvenom tepihu 2003. godine, no njihova veza ubrzo nakon toga doživjela je svoj kraj.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook