Top 10

FOTO Najšokantnije 'ispovijesti' slavnih koje nisu željeli otkriti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo vam kratki pregled top 10 najšokantnijih ispovijesti slavnih.

Uz živote slavnih zvijezda vežu se brojne afere, a mi vam donosimo pregled 10 najpopularnijih.

Pogledaj i ovo Michael Jackson i Bigi Blanket Jackson - 2 svi pamte scenu s njim na balkonu! Najmlađi sin Michaela Jacksona pravi je misterij za javnost, a njegova najnovija fotografija sada kola internetom

Što im je trebalo to - Drastične promjene slavnih!

1. Hugh Grant

Hugh Grant uhićen je 1995. u Los Angelesu zbog bludnog ponašanja s prostitutkom Divine Brown. Glumac je tada bio u vezi s Elizabeth Hurley te se ubrzo javno ispričao. Nekoliko dana nakon skandala, gostovao je u 'The Tonight Showu' . 'Učinio sam nešto loše', pravdao se voditelju Jay Lenu. Grant je na taj način spasiosvoju karijeru.

2. Angelina Jolie

Brad Pitt je u to vrijeme još uvijek bio u braku s Jennifer Aniston, zvijezdom 'Prijatelja', no iskre su frcale na sve strane između Brada i Angie tijekom snimanja filma 'Mr. & Mrs. Smith'. Tabloidi su počeli pisati o slavnom ljubavnom trokutu. Brad i Jennifer Aniston su ubrzo nakon toga podnijeli zahtjev za razvod.

3. Billy Bob Thorton

Billy Bob Thorton, dugi je niz godina bio u vezi s Laurom Dern, a onda je upoznao Angelinu Jolie na snimanju filma 'Pushing Tin'. Ubrzo je uslijedio brak na 'brzaka' u Las Vegasu 2000. godine.

Kako navodi Dern: 'Napustila sam naš dom kako bi otišla na snimanje filma no u međuvremenu se moj dečko vjenčao sa Angelinom Jolie i nikad ga više nisam čula'. Danas su rastavljeni , Angelina je u braku sa Brad Pittom kojeg je također upoznala na snimanju filma.

4. Tiger Woods

2009. nakon 'National Enquirera' golfer je izjavio kako je varao svoju suprugu Elin Nordegren. Više od desetak žena kasnije su se javljale kako su i one imale aferu s poznatim golferom. U prosincu 2009. Woods na svojoj internetskoj stranici objavljuje ispriku da je bio 'svjestan razočaranja i boli koju je njegova nevjera izazvala za toliko ljudi, a naročito supruzi i djeci'.

5. Kobe Bryant

Zvijezda Lakersa bio je optužen za seksualno zlostavljanje 19-godišnjakinje u blizini Colorada.

Na konferenciji za novinare 2003., Brynt je priznao da je počinio prevaru, ali je negirao da je silovao djevojku. ' Ja sam nevin', rekao je Bryant. 'Nisam je prisilio učiniti ništa protiv njezine volje. Ja sjedim ovdje ... Grdim samog sebe zbog preljuba. Volim svoju ženu svim srcem', rekao je Bryant.

Godinu dana kasnije, tužitelj je podnio kaznenu prijavu protiv Kobea, a supruga Vanessa je podnijela zahtjeva za razvod 2011.

6. Jesse James

Jesse James serijski je varao glumicu Sandru Bullock te je nakon razvoda 2010. šokirao javnost hvalivši se svojom vezom i 'pljujući' po braku. James je rekao Howardu Sternu, radisjkom voditelju, u jednom intervjuu kako je Kat Von D mnogo bolja u krevetu nego njegova bivša žena.

7. Kim Kardashian

Zvijezda reality emisije 'The Keeping Up with the Kardashians' priznala je veliku pogrešku koju je počinila s tadašnjim dečkom Rayom. Snimka je procurila u javnost 2007. Dugo se nagađalo tko ju je pustio u javnost te je Kim tužila Vivid Entertainment i zaradila na slučaju 5 milijuna dolara. 'Osjećala sam se poniženo i ako bi nešto ispravila to bi bilo to', priznala je Kim.

8. Charlie Sheen

Seks skandali kao i njegovo ponašanje pod utjecajem raznih opijata ostavili su trag na glumčevoj karijeri. Sheen je izgubio svoju poznatu ulogu u serijalu 'Dva i pol muškarca' temeljem niza bizarnih intervjua koje je davao. 'ja sam na drogama! Ne želim se pretvarati da imam savršen život', rekao je glumac.

9. Michael Jackson

Pokojni kralj popa izložio je svoj privatni život tijekom intervjua s britanskim novinarom Martinom Bashirom. U dokumentarcu 'Živjeti s Michaelom Jacksonom', Jackson je priznao 'Spavao sam u krevetu s mnogo djece.' Argumentirao je da nije bio seksualno. 'Ja im dajem vruće mlijeko ... imamo kolačiće. To je simpatično, jako lijepo, to je ono što cijeli svijet treba činiti', otkrio je Jackson.

10. Bill Clinton

Američki predsjednik izazvao je pažnju svjetskih razmjera seks aferom sa svojom tajnicom, Monicom Lewinsky. U siječnju 1998. Clinton je porekao da je imao aferu. 'Nisam imao seksualne odnose s tom ženom', rekao je Clinton. Nakon toga je Kongres ispitivao Lewinsky i otkrivena je umrljana haljina s njegovim DNA.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene