napali ga hakeri

Tony Cetinski upozorio obožavatelje da je žrtva prevare: "Molim vas da ne nasjedate..."

Pjevač Toni Cetinski (Foto: IN Magazin) - 4 Pjevač Toni Cetinski (Foto: IN Magazin) - 4 In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Dubravka i Tony Cetinski (Foto: Instagram) Tony Cetinski (Foto: Paolo Gentilini) Toni Cetinski (Foto: IN Magazin) Tony Cetinski (Foto: Mario Draušnik) +0 Pjevač Toni Cetinski (Foto: IN Magazin) - 4 Galerija

Tony Cetinski javio se obožavateljima na Facebooku kako bi ih upozorio da je njegov profil hakiran.

Tony Cetinski žrtva je krađe identiteta na Facebooku, na što je upozorio svoje obožavatelje.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski publika pjevala umjesto njega Cetinski pao na bini u Beogradu pa zabrinuo fanove, kolege su mu pohitale u pomoć, nezgoda je snimljena!

"VAŽNO! PODIJELITE! Pojavio se još jedan lažni profil Toni Cetinski koji u moje ime putem Messengera prikuplja novac za dobrotvornu organizaciju. Moja stranica Tony Cetinski verificirana je od Facebooka i kao takva ima plavu kvačicu, što znači da je službena stranica. Molim Vas da ne nasjedate na lažne profile", napisao je Tony uz screenshotove lažnog profila te svog pravog profila.

"Drago nam je što ste prepoznali još jednog od tisuću lažnih profila. TONY NIKADA PORUKE OSOBNOG TIPA NE ŠALJE NIKOME !!!! Sve vas voli, ljubi i pozdravlja !!!! Upozorite sve svoje FB prijatelje da ne nasjednu na prevaru", dodao je u komentarima.

Mnogi njegovi obožavatelji uključili su se u raspravu te su mu potvrdili kako su dobili poruke s lažnih profila, no poručili su mu i kako su odmah shvatili da se radi o lažnjacima jer dobro poznaju svog idola.

"Dobila poruku od Tonija, bila sam na sedmom nebu dok nisam shvatila da je lažni profil", našalila se jedna obožavateljica. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene